18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Postanowili wzbogacić kulturowo mieszkańców, zapewniając im możliwość cieszenia się muzułmańską pieśnią modlitewną.
Nie wszyscy byli zadowoleni, ale policja pozwoliła kontynuować.
Film posiada angielskie napisy.

00:00
-02:43
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................n 2019-08-06, 19:37
vatherland napisał/a:

I tak z tego nie umieją korzystać, ważne że zmywak ogarniają

Ważne ,że wyrabiam na chałupę, dwa samochody i motocykl, a reszta tak jak twoje zdanie mam w dupie

_Yarko_ napisał/a:

@up
@up
Dlatego takim jak Wam, powinno się odbierać prawo wyborcze.

Tobie za to dać te głosy, żebyś na karakana mógł głosować żałosny typek, typowy, zawistny Januszek u obcego drzazgę w dupie znajdzie, ale kłody u siebie w oku nie widzi.

Zgłoś
T................h 2019-08-06, 20:42
Wiewór napisał/a:

Oj. Zalecam poczytać o "pogromie alfonsów" w 1905 r. i o Jedwabnem...

Nie mozna porównywać rzezi wołyńskiej do lokalnych pogromów, bo to dlaczego miały miejsce wynika z delikatnie innych przyczyn. Mordy na Polakach w 1943 roku miały charakter systemowy, a wszelkie pogromy których dopuszczali się mieszkańcy danej wsi na współmieszkańcach miały charakter oddolny, wynikający głównie z braku czynnika gwarantującego utrzymanie prawa i porządku, a nawet zachęcających do tego - ludzie wiedzieli, że jak wybiją tych Żydów, złodziei, lichwiarzy to nie dość, że nikt im za to nic nie zrobi to jeszcze przejmą ich ziemie i gospodarstwa.
Zgłoś
revers 2019-08-07, 9:58
Jak mnie wkuriwa te ich wycie...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-08-08, 22:09
Coordinator napisał/a:

... póki Ukraińcy przyjeżdżają tu pracować i siedzą cicho......

Cicho powiadasz..... szkoda, że nie masz takich sąsiadów jak ja...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem