Postanowili wzbogacić kulturowo mieszkańców, zapewniając im możliwość cieszenia się muzułmańską pieśnią modlitewną.
Nie wszyscy byli zadowoleni, ale policja pozwoliła kontynuować.
Film posiada angielskie napisy.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy jakby do nich taki wóz z pieśniami katolickimi czy jakimikolwiek innymi przyjechał to też by tak wytrzymali...
Xaka
2019-08-05, 14:59
Oby to dziadostwo do naszego kraju nie przypełzło
czy aby chcą zrobić z tych bogoli szejków?
up wez nie p🤬l bo są w kazdym miescie kebaby ,chyba ze ślepy k🤬a jesteś?
czy to nie jest przypadkiem prank Szwedów dla Szwedów? bo wydaje mi się, że to ironiczna akcja mająca pokazać, że państwo Szwedzkie jest w fazie totalnego rozkładu, ponieważ ani policja nie może za bardzo nic zrobić, tym bardziej, gdyby rzeczywiście szli obok tego samochodu muzułmanie, ani zwykli obywatele.
Piękna pieść mówiąca o miłości i pokoju.
Nie wiem dlaczego akurat Szwedom przeszkadza
Niemcy i Szwecja to obecnie chyba największa porażka Europy.
Francji nie ma, więc nie liczę.
hahaha smiesza mnie wpisy osob ktorzy smieja sie z panstw takich jak Szwecja itp
was za to mieszaja z ukraincami, i nic z tym nie robicie,
a przyjdzie teraz czas na realizacje zydowskich roszczen, to sie dopiero obudzicie z reka w nocniku. bedziecie obywatelami 3 kategorii we wlasnym panstawie.
wspomnicie kiedys moje slowa.
S................n
2019-08-05, 15:55
@up dlatego wyj🤬em na stałe z Polski. Chcą się gryźć miedzy sobą, niech się gryzą, az sie pozagryzaja, a karakan będzie sie cieszył bo zciagnie więcej mośków i ukrów i zrobi z PL zydowską kolonię.
@up
@up
Dlatego takim jak Wam, powinno się odbierać prawo wyborcze.
p................e
2019-08-05, 16:19
Szczerze współczuję zwykłym, szarym ludziom w Szwecji. Obawiam się, że nie mieli nic do powiedzenia w kwestii sprowadzenia do siebie tych umysłowych sp🤬olin...
Akcja zacna, ale pragnę zauważyć , że w Katolibanie też nap🤬lają od 6 rano dzwonami i drą japę przez głośniki jakby nie mogli się w ciszy modlić w swoich murach. Kij ma dwa końce. Ani jeden ani drugi mi się nie podoba!
Yarko, od lat o tym mowie, dzialalem ile moglem, uswiadamialem ludzi, kazdy rodzina, znajomi, maja to w dupie. z ukrami robie to co nalezy ( nie daje im sie czuc jak usiebie, nie wpuszczam tam gdzie pracuje , umilam im pobyt ile sie da, taka postawe powinien miec kazdy Polak,
to samo zydowskie roszcenia, latami o tym mowilem, to sie ze mnie smiano, teraz juz tym co sie smiali, do smiechu nie jest, mowie glosowac na konfederacje, to idioci sie smieja, a jako jedyna partia sprzeciwia sie zydowskim roszczeniom,
ja za biernosc narodu nie chce placic, soryy, kase mam, stac mnie na wiele, a na pewno na opuszczenie tego kraju w kazdej chwili,i nie jak wiekszosc by za granica zarabiac, tylko po to by tutaj w przyszlosci nikt mnie nie okradal
_Yarko_ napisał/a:
@up
@up
Dlatego takim jak Wam, powinno się odbierać prawo wyborcze.
I tak z tego nie umieją korzystać, ważne że zmywak ogarniają
Jak napisał dmnunited.
To Szwedzi chcą pokazać innym Szwedom, na co Szwedzi się zgodzili głosując na lewactwo...
U nas ukry też się panoszą a władza ma to w dupie. Polska istnieje tylko teoretycznie, szkoda, że tak późno do mnie to dotarło...