18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Postanowili wzbogacić kulturowo mieszkańców, zapewniając im możliwość cieszenia się muzułmańską pieśnią modlitewną.
Nie wszyscy byli zadowoleni, ale policja pozwoliła kontynuować.
Film posiada angielskie napisy.

00:00
02:43
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WooQash 2019-08-05, 14:43 9
Ciekawe czy jakby do nich taki wóz z pieśniami katolickimi czy jakimikolwiek innymi przyjechał to też by tak wytrzymali...
Zgłoś
Xaka 2019-08-05, 14:59 12
Oby to dziadostwo do naszego kraju nie przypełzło
Zgłoś
r061071 2019-08-05, 15:01 2
czy aby chcą zrobić z tych bogoli szejków?

up wez nie p🤬l bo są w kazdym miescie kebaby ,chyba ze ślepy k🤬a jesteś?
Zgłoś
dmnunited 2019-08-05, 15:09 85
czy to nie jest przypadkiem prank Szwedów dla Szwedów? bo wydaje mi się, że to ironiczna akcja mająca pokazać, że państwo Szwedzkie jest w fazie totalnego rozkładu, ponieważ ani policja nie może za bardzo nic zrobić, tym bardziej, gdyby rzeczywiście szli obok tego samochodu muzułmanie, ani zwykli obywatele.
Zgłoś
woytasw 2019-08-05, 15:24 3
Piękna pieść mówiąca o miłości i pokoju.
Nie wiem dlaczego akurat Szwedom przeszkadza
Zgłoś
Budrys2000 2019-08-05, 15:38 17
Niemcy i Szwecja to obecnie chyba największa porażka Europy.
Francji nie ma, więc nie liczę.
Zgłoś
tomasz220289 2019-08-05, 15:50 11
hahaha smiesza mnie wpisy osob ktorzy smieja sie z panstw takich jak Szwecja itp

was za to mieszaja z ukraincami, i nic z tym nie robicie,
a przyjdzie teraz czas na realizacje zydowskich roszczen, to sie dopiero obudzicie z reka w nocniku. bedziecie obywatelami 3 kategorii we wlasnym panstawie.

wspomnicie kiedys moje slowa.
Zgłoś
S................n 2019-08-05, 15:55 2
@up dlatego wyj🤬em na stałe z Polski. Chcą się gryźć miedzy sobą, niech się gryzą, az sie pozagryzaja, a karakan będzie sie cieszył bo zciagnie więcej mośków i ukrów i zrobi z PL zydowską kolonię.
Zgłoś
~_Yarko_ 2019-08-05, 16:11 13
@up
@up
Dlatego takim jak Wam, powinno się odbierać prawo wyborcze.
Zgłoś
p................e 2019-08-05, 16:19 2
Szczerze współczuję zwykłym, szarym ludziom w Szwecji. Obawiam się, że nie mieli nic do powiedzenia w kwestii sprowadzenia do siebie tych umysłowych sp🤬olin...
Zgłoś
mlekozklasa 2019-08-05, 16:21 5
Akcja zacna, ale pragnę zauważyć , że w Katolibanie też nap🤬lają od 6 rano dzwonami i drą japę przez głośniki jakby nie mogli się w ciszy modlić w swoich murach. Kij ma dwa końce. Ani jeden ani drugi mi się nie podoba!
Zgłoś
tomasz220289 2019-08-05, 16:22 4
Yarko, od lat o tym mowie, dzialalem ile moglem, uswiadamialem ludzi, kazdy rodzina, znajomi, maja to w dupie. z ukrami robie to co nalezy ( nie daje im sie czuc jak usiebie, nie wpuszczam tam gdzie pracuje , umilam im pobyt ile sie da, taka postawe powinien miec kazdy Polak,

to samo zydowskie roszcenia, latami o tym mowilem, to sie ze mnie smiano, teraz juz tym co sie smiali, do smiechu nie jest, mowie glosowac na konfederacje, to idioci sie smieja, a jako jedyna partia sprzeciwia sie zydowskim roszczeniom,

ja za biernosc narodu nie chce placic, soryy, kase mam, stac mnie na wiele, a na pewno na opuszczenie tego kraju w kazdej chwili,i nie jak wiekszosc by za granica zarabiac, tylko po to by tutaj w przyszlosci nikt mnie nie okradal
Zgłoś
vatherland 2019-08-05, 16:52 5
_Yarko_ napisał/a:

@up
@up
Dlatego takim jak Wam, powinno się odbierać prawo wyborcze.

I tak z tego nie umieją korzystać, ważne że zmywak ogarniają
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-08-05, 17:16 6
Jak napisał dmnunited.
To Szwedzi chcą pokazać innym Szwedom, na co Szwedzi się zgodzili głosując na lewactwo...
U nas ukry też się panoszą a władza ma to w dupie. Polska istnieje tylko teoretycznie, szkoda, że tak późno do mnie to dotarło...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem