18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
szpajder 2017-11-28, 10:03
krasnal_hałabała napisał/a:

Tą po prawej na początku brałbym jak Piotr Frączewski cię w aucie w Monopolu Zodiaku.

Coś ci się pojebało, bo to był Sokół, Pono i Franek Kimono, a nie jakiś monopol zodiak...

"it is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society"
Zgłoś
poligon6 2017-11-28, 11:45 1
Czytałem że 90% lewaków w Berlinie żyje z rodzicami i pewnie na ich garnuszku. Maja wiwc czas by odpierdalać takie szopki.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Urizjel 2017-11-28, 12:44 4
Velture napisał/a:

Nawet nie odpalam aby się nie wkurwiać.
Na bank jakaś pierdolona lewacka propaganda, zrobiona przez zjebów co im się w dupach przewraca, pokazująca jacy to biali ludzie są nietolerancyjni względem biednych kozojebów.

Pierdolę takie coś. Niech nagrają filmik u tych brudasów jak ktoś idzie z krzyżem na szyi albo jakąś blondi w miniówie nocą i pokażą jacy to oni są kurwa tolerancyjni.

Wyjebany komentarz, pierwszy raz od 5 lat ktoś mnie zmotywował do zalogowania się tylko po to, aby dać PIWO, a nie po to, aby zwalić se na hardzie do karła wsadzającego głowę w odbyt konia.

Respect Bro!
Zgłoś
-................- 2017-11-28, 13:37 1
Velture napisał/a:

Nawet nie odpalam aby się nie wkurwiać. (...)

Velture, nie denerwuj się, już wszystko dobrze.
Zgłoś
adamZjeb 2017-11-28, 13:38 2
Muzułmanie to coś jak szczury kanałowe tyle że są bardziej odrażający.
Zgłoś
Alonso 2017-11-28, 14:01 1
"Czy może mi pan przypilnować torby? Wejdę na chwilę do meczetu, żeby się pomodlić."
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2017-11-28, 16:03 1
Wejdź na youtuba i napisz co myślisz, chociaż po polsku
Dajmy odpór propagandzie.

Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zgłoś
BrianGriffin 2017-11-28, 18:17
poligon6 napisał/a:

Czytałem że 90% lewaków w Berlinie żyje z rodzicami i pewnie na ich garnuszku. Maja wiwc czas by odpierdalać takie szopki.

A to ciekawe, bo w Polsce 90% prawaków siedzi u starych. Kraje tak blisko położone, a jak odmienna kultura.

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
T................u 2017-11-28, 19:29 1
Velture napisał/a:

Nawet nie odpalam aby się nie wkurwiać.
Na bank jakaś pierdolona lewacka propaganda, zrobiona przez zjebów co im się w dupach przewraca, pokazująca jacy to biali ludzie są nietolerancyjni względem biednych kozojebów.

Pierdolę takie coś. Niech nagrają filmik u tych brudasów jak ktoś idzie z krzyżem na szyi albo jakąś blondi w miniówie nocą i pokażą jacy to oni są kurwa tolerancyjni.

Sparafrazowałem twój komentarz po angielsku pod filmem na YT. Teraz tylko czekać na gównoburzę lewackich spierdolin zachodniego świata
Zgłoś
wujekbaniu 2017-11-28, 20:09
Pierdolenie gimbów na yt. Każdy by pilnował itp. a podejrzewam że jak by doszło co do czego to nagle musiałby właśnie iść do domu, oczywiście nie mial by jaj żeby wprost podać prawdziwy powód odmowy.
Piwo dla gościa co chciał dzwonić na policję, jac bym od razu spierdolił z tego parku :]
Zgłoś
WinterWolf 2017-11-28, 20:09
kurwa postawiłem piwo... jak to można anulować ?
Zgłoś
Clarx 2017-11-28, 20:28 1
ja bym pomyślał że to jakaś arabska sztuczka na wyciąganie ode mnie pieniędzy.
Jak cyganie.
Zgłoś
v................0 2017-11-29, 11:52
O kurwa ludzie nie wchodźcie w sekcje komentarzy pod tym filmikiem. Spierdolenie na poziomie krytycznym.
Zgłoś
eMJay8086 2017-11-29, 12:33
Na szczęście polit-poprawność wpisano już jako okoliczność sprzyjającą do otrzymania nagrody Darwina
Zgłoś
J................8 2017-11-30, 19:49
@velture miał racje....biali myślą a czarni bronią innych kolorowych...a i te słowo racist.......aaaaahhhhhhhhh
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów