Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Coś ci się poj🤬o, bo to był Sokół, Pono i Franek Kimono, a nie jakiś monopol zodiak...Tą po prawej na początku brałbym jak Piotr Frączewski cię w aucie w Monopolu Zodiaku.
Nawet nie odpalam aby się nie wk🤬iać.
Na bank jakaś p🤬lona lewacka propaganda, zrobiona przez zjebów co im się w dupach przewraca, pokazująca jacy to biali ludzie są nietolerancyjni względem biednych kozojebów.
P🤬lę takie coś. Niech nagrają filmik u tych brudasów jak ktoś idzie z krzyżem na szyi albo jakąś blondi w miniówie nocą i pokażą jacy to oni są k🤬a tolerancyjni.
Wyj🤬y komentarz, pierwszy raz od 5 lat ktoś mnie zmotywował do zalogowania się tylko po to, aby dać PIWO, a nie po to, aby zwalić se na hardzie do karła wsadzającego głowę w odbyt konia.
Respect Bro!

Nawet nie odpalam aby się nie wk🤬iać. (...)
Velture, nie denerwuj się, już wszystko dobrze.

Dajmy odpór propagandzie.
Czytałem że 90% lewaków w Berlinie żyje z rodzicami i pewnie na ich garnuszku. Maja wiwc czas by odp🤬lać takie szopki.
A to ciekawe, bo w Polsce 90% prawaków siedzi u starych. Kraje tak blisko położone, a jak odmienna kultura.

Nawet nie odpalam aby się nie wk🤬iać.
Na bank jakaś p🤬lona lewacka propaganda, zrobiona przez zjebów co im się w dupach przewraca, pokazująca jacy to biali ludzie są nietolerancyjni względem biednych kozojebów.
P🤬lę takie coś. Niech nagrają filmik u tych brudasów jak ktoś idzie z krzyżem na szyi albo jakąś blondi w miniówie nocą i pokażą jacy to oni są k🤬a tolerancyjni.
Sparafrazowałem twój komentarz po angielsku pod filmem na YT. Teraz tylko czekać na gównoburzę lewackich sp🤬olin zachodniego świata

Piwo dla gościa co chciał dzwonić na policję, jac bym od razu sp🤬olił z tego parku :]
Jak cyganie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie