Coś ci się pojebało, bo to był Sokół, Pono i Franek Kimono, a nie jakiś monopol zodiak...Tą po prawej na początku brałbym jak Piotr Frączewski cię w aucie w Monopolu Zodiaku.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Nawet nie odpalam aby się nie wkurwiać.
Na bank jakaś pierdolona lewacka propaganda, zrobiona przez zjebów co im się w dupach przewraca, pokazująca jacy to biali ludzie są nietolerancyjni względem biednych kozojebów.
Pierdolę takie coś. Niech nagrają filmik u tych brudasów jak ktoś idzie z krzyżem na szyi albo jakąś blondi w miniówie nocą i pokażą jacy to oni są kurwa tolerancyjni.
Wyjebany komentarz, pierwszy raz od 5 lat ktoś mnie zmotywował do zalogowania się tylko po to, aby dać PIWO, a nie po to, aby zwalić se na hardzie do karła wsadzającego głowę w odbyt konia.
Respect Bro!
Nawet nie odpalam aby się nie wkurwiać. (...)
Velture, nie denerwuj się, już wszystko dobrze.
Dajmy odpór propagandzie.
A to ciekawe, bo w Polsce 90% prawaków siedzi u starych. Kraje tak blisko położone, a jak odmienna kultura.
Sparafrazowałem twój komentarz po angielsku pod filmem na YT. Teraz tylko czekać na gównoburzę lewackich spierdolin zachodniego świata
Piwo dla gościa co chciał dzwonić na policję, jac bym od razu spierdolił z tego parku :]
Jak cyganie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów