taki tam eksperyment społeczny, komentarzy na YT nie polecam czytać, bo można dostać raka oczu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nawet nie odpalam aby się nie wkurwiać.
Na bank jakaś pierdolona lewacka propaganda, zrobiona przez zjebów co im się w dupach przewraca, pokazująca jacy to biali ludzie są nietolerancyjni względem biednych kozojebów.
Pierdolę takie coś. Niech nagrają filmik u tych brudasów jak ktoś idzie z krzyżem na szyi albo jakąś blondi w miniówie nocą i pokażą jacy to oni są kurwa tolerancyjni.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Na bank jakaś pierdolona lewacka propaganda, zrobiona przez zjebów co im się w dupach przewraca, pokazująca jacy to biali ludzie są nietolerancyjni względem biednych kozojebów.
Pierdolę takie coś. Niech nagrają filmik u tych brudasów jak ktoś idzie z krzyżem na szyi albo jakąś blondi w miniówie nocą i pokażą jacy to oni są kurwa tolerancyjni.
nic więcej
elfis napisał/a:
ten film udowadnia że ludzie myślą i umieją wyciągać właściwe wnioski
nic więcej
Jak widać nie wszyscy, poza tym te komenty na YT są naprawdę pojebane, ludzie rzucili się jak wściekłe psy na gościa, który chciał wezwać policję a gloryfikują debilkę gotową pilnować muzułmance potencjalnego C4 wymieszanego z kilogramem gwoździ w centrum parku pełnego ludzi. Jak tak myśli przynajmniej kilka procent ludzi to zostawienie bomby pułapki nigdy chyba łatwiejsze nie było. Ja tam się dziwię, że w kraju gdzie dostęp do broni jest nieograniczony ta "muzułmanka" jeszcze w ogóle żyje...
Co oni się dziwią, nie jeden i nie ostatni raz już wyjebało w powietrze pozostawioną torbę. Jak pies raz Cię ugryzie to następnym razem podchodzisz z nieufnością lub w ogóle tego nie robisz bo wiesz co może się stać. Tak działa ludzki umysł, a te jebane szmatławce to wykorzystują jako rasizm... ręce opadają.
ktoś po prostu mógł zastrzelić tę sukę bez wdawania się w dyskusję szmatogłowi=KULA
zwróciliście uwagę że o dziwo wszyscy którzy chcieli jej poplinować bagażu to czarnoskórzy?;p
Muzole sami sobie taki los zgotowali. Nikt nie odmówi Chińczykowi, Wietnamczykowi, Aborygenowi, Europejczykowi. Nikt zdrowy na zmysłach im nie zaufa.
Tą po prawej na początku brałbym jak Piotr Frączewski cię w aucie w Monopolu Zodiaku.
nie no bardzo dziwne, że ludzie nie chcą zostać rozpierdoleni przez bombę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów