18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
kupus 2024-08-14, 17:21
A na wychowaniu do zycia w rodzinie zajecia z jebania kozy
Zgłoś
Burek13 2024-08-14, 17:25
Idź pan kurwa w chuj
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-08-14, 17:26
Teraz już wiadomo skąd to zamiłowanie do ucinania łbów niewiernym. Przypominają im się zajęcia ZPT. My mieliśmy robienie budek dla ptaków, a oni mają lekcje rytualnego zarzynania
Zgłoś
Silverface 2024-08-14, 17:38
Przynajmniej jak dorosną to w rzeźni będą miały pracę od zaraz.

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
pazuzu 2024-08-14, 17:57
PanFajek napisał/a:

Lepsze to niż zachodnie przedszkola z tęczowymi aktywiszczami.

Mi to bardziej wygląda jak przygotowanie do ucinania głów np ludziom. Więc chyba jednak wolę spotkać lesbijke na ulicy niż ciapatego z maczetą
Zgłoś
swieca 2024-08-14, 17:58
Na początku myślałem, że ten łebek zacznie ruchać tą kozę...do końca liczyłem, że chociaż liścia sprzeda dziewczynce... Chyba czas odstawić internety...
Zgłoś
BrianGriffin 2024-08-14, 18:06
głupie muzłumańskie kurwy

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
Kidl3r 2024-08-14, 18:26 2
Normalna sprawa, ludzie zapominają że jedzenie nie bierze się z biedronki tylko trzeba dać świni siekiera w lep i potem poderznąc gardło.
Zgłoś
metyoo 2024-08-14, 18:37 1
PsikutaBezS napisał/a:

Zabijać zwierzęta - to dla nich przyjemność.
Czasem jakieś dziecko zastrzelą albo kobietę - ale to rzadko.
Z przymusu to robią?

o kurwa, kolejny bambinista! część robi to dla przyjemności, pełna zgoda, ale to jest margines, natomiast większa część zabja zwierzęta zwyczajnie dla pokarmu, bo dziczyzna jest najzdrowszym mięsem, zabijają tak samo jak setki rzeźników tysiące sztuk trzody każdego dnia! i nie napierdalają wszystkiego do ostaatniej sztuki, bo odstrzał zwierzyny jest ściśle kontrolowany, ale co ty możesz o tym wiedzieć wpierdalając "schabowego" z soi, popijając to sojowym latte.

a kolejnym razem to tacy jak ty powinni płacić odszkodowania rolnikowi za to, że dziki rozpierdolą mu pole, albo wataha wilków rozpierdoli pół zagrody! tak, związki łowieckie wypłacają za to odszkodowana!
Zgłoś
krokodyl_Hans 2024-08-14, 18:51
PsikutaBezS napisał/a:

To jest najłagodniejsza forma uśmiercania zwierząt.
I nie pierdol.
Najgorsza forma zabijania to jest to co kochają myśliwi i pewnie walą konia przy tym.

[ Dodano 2024-08-14, 18:52 ]
Technikum weterynarii, 4 lata na rzeźni w Guterloh ale chuj tam, ty wiesz lepiej.
Zgłoś
Walutak 2024-08-14, 18:54
Czaczek83 napisał/a:

dla mnie fajna sprawa , później jest ze dorosli ludzie nie potrafią ryby wypatroszyć

W sumie to do tego się nadają. Dodałbym jeszcze struganie cebuli, ale to po studiach.
Zgłoś
siedlik 2024-08-14, 19:15
PanFajek napisał/a:

Lepsze to niż zachodnie przedszkola z tęczowymi aktywiszczami.

Nie będziemy wybierać pomiędzy islamem a tęczowymi, obydwa do pieca.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-08-14, 19:19 1
metyoo napisał/a:

zabja zwierzęta zwyczajnie dla pokarmu

metyoo napisał/a:

a kolejnym razem to tacy jak ty powinni płacić odszkodowania rolnikowi za to, że dziki rozpierdolą mu pole, albo wataha wilków rozpierdoli pół zagrody

Sam się zaorałeś - czyli myśliwi są nie skuteczni i nie potrzebni. Tak samo jak zwierzęta w lasach. Myślistwo to BIZNES - nic więcej.

[ Dodano 2024-08-14, 19:21 ]
krokodyl_Hans napisał/a:

Technikum weterynarii, 4 lata na rzeźni w Guterloh ale chuj tam, ty wiesz lepiej.

I co to za argument? Wymień mi inne metody uśmiercania - bardziej "humanitarne".
Zgłoś
orzeł1994 2024-08-14, 19:32 1
Wacław napisał/a:

I tak od zarodka wam wmawiają ze jedzenie mięsa jest ok to takie normalne co nie?

A co mam jeść? Kotlety z roślin i soji?
Zgłoś
metyoo 2024-08-14, 19:33 1
PsikutaBezS napisał/a:

Sam się zaorałeś - czyli myśliwi są nie skuteczni i nie potrzebni. Tak samo jak zwierzęta w lasach. Myślistwo to BIZNES - nic więcej.
I co to za argument? Wymień mi inne metody uśmiercania - bardziej "humanitarne".

a czym takim się zaorałem? argumentów brakuje to pierdolisz jakieś frazesy o samozaoraniu! myśliwy to nie opiekunka dla zwierząt, a jak sama nazwa wskazuje zwierzęta są dzikie, poza kontrolą, nie żyją w zagrodach, a myśliwi nie chodzą za nimi o nie pilnują cudzego dobytku. czego jeszcze nie rozumiesz?
czego też nie rozumiesz, w tym, że myśliwi zabijają dla mięsa? wyrywasz fragment wypowiedzi i okraszasz go jakimś bezsensownym emotikonem, bo nie potrafisz znaleźć kontrargumentu... weź lepiej już nic więcej nie pisz, bo póki co to sam siebie orzesz!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów