Nie przetłumaczysz. Trzeba by zdelegalizować islam i kilku pokoleń żeby zapomnieli o tych zabobonach.
W sumie ja ich traktuję jak zwierzęta więc mordowałbym ich tak jak oni zwierzęta.
No oni siebie nawzajem też tak mordują.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaZ jednej strony dobrze z drugiej wytłumacz tym ciapatym że taka śmierć to wiekszy ból dla zwierzęcia niż strzał z tłoka w głowę. W sumie ja ich traktuję jak zwierzęta więc mordowałbym ich tak jak oni zwierzęta.
To jest najłagodniejsza forma uśmiercania zwierząt.
I nie pierdol.
[ Dodano: 2024-08-14, 15:46 ]
Najgorsza forma zabijania to jest to co kochają myśliwi i pewnie walą konia przy tym.
To jest najłagodniejsza forma uśmiercania zwierząt.
I nie pierdol.
Najgorsza forma zabijania to jest to co kochają myśliwi i pewnie walą konia przy tym.
a co kochają myśliwi? jak znam życie naoglądałeś się w internetach jakiegoś pierdolamento i najmniejszego pojęcia o myślistwie nie masz!
Lepsze to niż zachodnie przedszkola z tęczowymi aktywiszczami.
Lepsze to niż tik tok i Fortnite kurwa
a co kochają myśliwi? jak znam życie naoglądałeś się w internetach jakiegoś pierdolamento i najmniejszego pojęcia o myślistwie nie masz!
Zabijać zwierzęta - to dla nich przyjemność.
Czasem jakieś dziecko zastrzelą albo kobietę - ale to rzadko.
Z przymusu to robią?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów