📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
@Slonx
Sami nie palili, bo mieli od tego ludzi. Polecam zapoznać się z poczynaniami Piusa XI i XII i ich aprobaty w sprawie totalitaryzmów w Hiszpanii, Włoszech i Niemczech.
Poza tym KK jest organizacją, która na koncie ma miliony fragów w imię "miłości i nauk jezusowych".
Sami nie palili, bo mieli od tego ludzi. Polecam zapoznać się z poczynaniami Piusa XI i XII i ich aprobaty w sprawie totalitaryzmów w Hiszpanii, Włoszech i Niemczech.
Poza tym KK jest organizacją, która na koncie ma miliony fragów w imię "miłości i nauk jezusowych".
Jebane zwierzęta, całe to gówno powinni wypierdolić w pień.
A Katole jeszcze gorsze, tylko że to jest religia która "obowiązuje" w Europie w większości krajach więc się o tym nie mówi żeby dalej jak debil wierzyć w bzdety
Slonx napisał/a:
Kiedy ostatni raz np. katolicy w imię swojej wiary spalili osoby innego wyznania? Prosiłbym o jakieś przykłady, bo może niedoinformowany jestem.
Oczywiście średniowiecze mam gdzieś, mamy podobno XXI wiek.
liveleak.com/view?i=d2c_1320505837
@donCementos i cała reszta "popleczników"
No jak żyję tak takich pierdół nie czytałem. Owszem, sam kiedyś wypominałem pewnej osobie, że zabijanie Indian "bo oni som śli i majom złe obyczaje", to efekt zwykłego popierdolenia, ale jak ktoś wyjeżdża z tekstem "katoli mi nie szkoda", to się nóż w kieszeni otwiera. Człowiek, to człowiek. Jakby spalili 500 chińczyków, to napisałby "skośnookich mi nie szkoda"? No kurwa mać. Nie wiem czy ludzie są tak popierdoleni, ale im bardziej próbujecie oczernić Katolików, czy ogólnie chrześcijan, tym bardziej popadacie w skrajność. Bo co? Bo sadistic to mogę powiedzieć "papiesz to huj" ku uciesze tłumów mentalnych (bądź nie) gimbusów? Zwyczajnie śmieszni jesteście. Mówicie o sobie, że jesteście Polakami, a chuja prawda, bo jakoś mnie, jako Polaka uczono, że to właśnie dzięki m.in. solidarności, którą KK tworzył w Polsce, ludzie byli w stanie przetrwać komunę, że nie wspomnę o NASZYM papieżu, który zbierał wokół siebie więcej Polaków niż ktokolwiek do tej pory i co dziwniejsze NIE ROZDAWAŁ HAJSU, więc ludzie szli z własnej woli, no kurwa cud.
Upadek moralności? Tak, serwuje się nam go w postaci "walecznego" ateizmu i takich krzykaczy, którzy się tutaj ujawniają. Krzyżyk na drogę w przyszłym życiu. Amen.
@brzezniak
Tytuł to i ja sobie mogę napisać do tego filmiku, np. "Kenijscy islamiści palą żywcem kobiety podejrzane o czary" lub wstaw dowolną religię występującą w Afryce albo po prostu "Kenijskie dzikusy/czarnuchy/małpy"
Widzisz na tym filmiku to, co chciał autor wstawki.
No jak żyję tak takich pierdół nie czytałem. Owszem, sam kiedyś wypominałem pewnej osobie, że zabijanie Indian "bo oni som śli i majom złe obyczaje", to efekt zwykłego popierdolenia, ale jak ktoś wyjeżdża z tekstem "katoli mi nie szkoda", to się nóż w kieszeni otwiera. Człowiek, to człowiek. Jakby spalili 500 chińczyków, to napisałby "skośnookich mi nie szkoda"? No kurwa mać. Nie wiem czy ludzie są tak popierdoleni, ale im bardziej próbujecie oczernić Katolików, czy ogólnie chrześcijan, tym bardziej popadacie w skrajność. Bo co? Bo sadistic to mogę powiedzieć "papiesz to huj" ku uciesze tłumów mentalnych (bądź nie) gimbusów? Zwyczajnie śmieszni jesteście. Mówicie o sobie, że jesteście Polakami, a chuja prawda, bo jakoś mnie, jako Polaka uczono, że to właśnie dzięki m.in. solidarności, którą KK tworzył w Polsce, ludzie byli w stanie przetrwać komunę, że nie wspomnę o NASZYM papieżu, który zbierał wokół siebie więcej Polaków niż ktokolwiek do tej pory i co dziwniejsze NIE ROZDAWAŁ HAJSU, więc ludzie szli z własnej woli, no kurwa cud.
Upadek moralności? Tak, serwuje się nam go w postaci "walecznego" ateizmu i takich krzykaczy, którzy się tutaj ujawniają. Krzyżyk na drogę w przyszłym życiu. Amen.
@brzezniak
Tytuł to i ja sobie mogę napisać do tego filmiku, np. "Kenijscy islamiści palą żywcem kobiety podejrzane o czary" lub wstaw dowolną religię występującą w Afryce albo po prostu "Kenijskie dzikusy/czarnuchy/małpy"
Widzisz na tym filmiku to, co chciał autor wstawki.
Jak ktoś jest na tyle pojebany żeby wierzyć bajki to niech nadstawia dalej drugi policzek.
Nie pierdolcie, że tylko w średniowieczu kościół mordował niewiernych. Jeszcze dwieście lat temu palono ludzi na stosach za powiązania z diabłem, magię czy inne czary. Nie jesteście w niczym lepsi od muslimów z tą różnicą, że się trochę wcześniej ogarnęliście.
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
brzezniak napisał/a:
Tak tak, powtarzanie gdzieś zasłyszanych niedomówień, jak ja to uwielbiam.
Poparcie dla nazizmu Niemieckiego Pius XI wspaniale wyraził w encyklice "Mit brennender Sorge".
Ponadto, nie wiem czy wiesz, ale dyktatura Franco to najlepsza rzecz w XX wieku, jaka przytrafiła się narodowi Hiszpańskiemu.
brzezniak napisał/a:
Tak, oczywiście, miliardy od razu.
Czekam na elaborat o wyprawach krzyżowych i inkwizycji.
brzezniak napisał/a:
Pytałem o katolików, nie protestantów, bo akurat protestanci w historii znani byli szczególnie z palenia czarownic.
@Cossmos
Filmiki z liveleak systematycznie lądują na sadisticu. Właściwie to lepsze źródło niż filmik autora bez źródła. Na stronie na której zdecydowana większość nie okazuje żadnego współczucia ciapatym strzelasz wielkiego focha bo ktoś napisał "katoli mi nie szkoda"?
Edit: Czemu cytowane przez ciebie posty są podpisane moim nickiem?
Filmiki z liveleak systematycznie lądują na sadisticu. Właściwie to lepsze źródło niż filmik autora bez źródła. Na stronie na której zdecydowana większość nie okazuje żadnego współczucia ciapatym strzelasz wielkiego focha bo ktoś napisał "katoli mi nie szkoda"?
katolickie smiecie
Na szczęście angola blisko.
brzezniak napisał/a:
Nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje. Nie jestem pierwszą osobą, której przytrafia się cytowanie słów i dziwna zmiana autora (w jednym temacie BongMan cytował moje słowa wkładając je w usta Radyshowi), nieraz musiałem sam poprawiać nick.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów