18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cossmos 2013-11-27, 21:16 1
@brzezniak

A czy ja strzeliłem focha? Wypisz wymaluj moja opinia na temat tego co się pojawiło w komentarzach. Oczywiście od razu z góry zakładasz, że jestem "pojebanym katolem" i współczucie mam wobec "współbratymców" (swoją drogą strasznie mnie wkurwia, jak Polak do Polaka mówi "was [coś tam coś tam]", brakuje tylko "was Tawariszu"). Tak, wierzę w Boga, Jezusa, w Ducha Świętego i inne "pierdoły", mam prawo, sam nie zabraniam wierzyć w ich nieistnienie innym ludziom, czy wyznawać jakieś tam Allahy i inne. Czemu? Bo sam miałem negatywny do tego stosunek, życie pokazało mi (mimo że wcale niedługie), że jest wiele sytuacji, w których "Boga nie ma", a jednak w najgorszych chwilach to do niego się zwracamy. Nie chcę tutaj wnikać w plątaninę ludzkiej psychiki. Oczywiście, że wiara jako taka, to zwyczajna bajka, ale to właśnie ona daje ludziom nadzieję na lepsze jutro. Problem jest taki, że przeciwnicy Chrystusa nie obrażają jego samego (Jebać Jezusa), tylko księży, czy jakieś tam wybryki pod nazwą "mohery". To jest problem - stereotyp. Nie mam pojęcia, gdzie podziało się zrozumienie w ludzkich umysłach. To jest problem. Problem dzisiejszy, ale też wczorajszy i jutrzejszy. Ostatecznie mówiąc "wierzę w Boga" od razu jestem stawiany pod mur z napisem "KATOL" na czole i czekam na oplucie, chyba coś tu jest nie tak.

Ale wracając do meritum, bo dygresja mi tu jakaś wyleciała: wkurwiłbym się tak samo, gdyby tytuł brzmiał "katolicy spalili żywcem 500 muzułmanów", tak samo bym współczuł i jakby ktoś napisał "hahahah i bardzo kurwa dobrze", to też bym, jak to określiłeś "strzelił focha".
Zgłoś
Option 2013-11-27, 21:26
@All

Prawda jest taka, żę nie znacie faktów, nie macie żadnych dowodów i tak naprawde chuja wiecie.
Zgłoś
LuzIsSpontan 2013-11-27, 21:35
"Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie."
Zgłoś
donCementos 2013-11-27, 23:05 1
Od razu zaznaczam, że nie interesuje mnie w co wierzy dana jednostka, może to być Bóg judeochrześcijański, mohamed, święty krzaczek czy inne zabobony. Rozumiem to i szanuję, jesteś dobrym człowiekiem, nie zabijasz w imię swojej wiary, która jest religią pokoju (śmiech na sali).

Religia była jest i będzie narzędziem politycznym służącym tylko do realizowania celów wąskiej grupy ludzi. Odnosząc się do KK: mordowanie żydów/kacerów/protestantów(też mają swoje za uszami, ale kim by nie byli to też ludzie, stworzenia boże!) sprzedaż odpustów, funkcji kościelnych, uniemożliwianie ludziom edukacji przez wieki, brak poszanowania kobiet (uprzedzam wszystkie femino-genderowe sprawy są dla mnie równie śmieszne), podjudzanie państw chrześcijańskich do walki między sobą itd.

Utrzymywanie ludzi w niewiedzy i strachu są fundamentem każdego wyznania.

Nie ważne w co wierzyły ofiary z tego filmiku to ludzie, którzy zginęli przez czyjąś popierdoloną religię i to jest straszne. Nagonka na ciapatych=nagonka na islam.

Wszystkie religie dały więcej cierpienia niż pożytku.

Pozdrawiam serdecznie,
donC
Zgłoś
Lopez 2013-11-28, 2:46
Chuj tam, jebane pedalskie lewaki się cieszą na forum, ale w końcu zgineły tylko czarnuchy... Uff.
Zgłoś
S................x 2013-11-28, 9:12
donCementos, Coś ci dzwoni, chociaż nie wiesz, w którym kościele.

Masz częściowo rację, ale temat przerobiłeś po łebkach.
Zgłoś
donCementos 2013-11-28, 10:08
Bardzo ogólnie przedstawiłem swoje zdanie. W temacie siedzę mniej więcej od momentu, w którym przestałem wierzyć w świętego mikołaja i resztę guseł.
Pozdrawiam,
donC
Zgłoś
bacus 2013-11-28, 10:42
Cytat:

To nic w porównaniu do zdelegalizowania islamu w Angolii, to takie barbarzyńskie

Muszę Ciebie zasmucić, bo informacja o delegalizacji islamu w Angoli nie była prawdziwa. Przedstawiciele rządu tego kraju zdementowali to.
Zgłoś
brzezniak 2013-11-28, 13:57
@Cossmos

Z góry zakładam, że jesteś pojebanym katolem? Jak z mojej wypowiedzi doszedłeś do takich wniosków to chyba wiem dlaczego zawsze się czujesz "stawiany pod mur". O ten straszny waleczny ateista zauważył, że na tym forum ciężko znaleźć współczucie.
Zgłoś
P................e 2013-11-28, 22:05
itemeczek napisał/a:

To nic w porównaniu do zdelegalizowania islamu w Angolii, to takie barbarzyńskie

po 1 nic nie zdelegalizowano, a jedynie puszczono w necie ploteczkę którą wszyscy łapnęli, Angola sama w sobie już prostowała ten temat

a dwa... troche śmierdzi z tym spaleniem fejkiem, pewne zdjęcia które z tego zajścia bytły pokazywane to... zdjęcia z zupełnie innej sytuacji kiedy jarali jakąś typiarę za uprawianie czarnej magii. Filmik był sprzed kilku lat, bo sam go pamiętałem.

Rodzice nie nauczyli, że nie można we wszystko wierzyć od razu?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów