📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nic w porównaniu do zdelegalizowania islamu w Angolii, to takie barbarzyńskie
Z tej całej Afryki powinni zrobić rezerwat... Tak jak te bambusy z wierzeniem katolickim nie robia takiego syfu jak te islamskie ścierwa to inna bajka... Z miejsca do odstrzału i do pieca...
.,oasdfjadosfqerfdsddhjytire
ja myślałem że to palenie katolików będzie na filmie....
Wszystkie wiary sa takie same, jedna druga by spaliła, a potem jacy my dobrzy jestesmy!
Chuj tam że to był wybuch cysterny, od 2 lat ten sam temat z zmyślonym podpisem lata po internecie.
I dobrze, niech się nawzajem katole z kozojebcami powypalają i powyburzają. Jedni po chuj się pchają ze swoimi zabobonami do Afryki, drudzy szkoda w ogóle gadać. Nic tylko wziąść popkorn i oglądać walki schizofreników
I gdzie jest ich bóg teraz kurwa? no gdzie? pytam się Ja?(nie,nie jestem kozojebem)
Kiedy ostatni raz np. katolicy w imię swojej wiary spalili osoby innego wyznania? Prosiłbym o jakieś przykłady, bo może niedoinformowany jestem.
Oczywiście średniowiecze mam gdzieś, mamy podobno XXI wiek.
31 piw i w poczekalni?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów