Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak już to Ludo "Love Me Dead" albo Cannibal Corpse "Dismembered and Molested" (w sumie każda piosenka CC się nadaje

PanNekrofil napisał/a:
he he
Skoro nekrofilom się podoba to musi być piwko. Daje radę nawet.

Po co zejfi daje tyle kropek z j🤬ymi enterami?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo tak i c🤬j
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo tak i c🤬j
Już myślałem, że to BongMan, bo dawno nie widziałem jego dowcipu na głównej, ale się przeliczyłem.

Trollu napisał/a:
Po co zejfi daje tyle kropek z j🤬ymi enterami?
Bo na wielu forach przy wpisach tej długości pojawia się komunikat: za krótki. Przezorny zawsze ubezpieczony

zejfi napisał/a:
Jaki jest ulubiony utwór nekrofili?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Some body to love
Chyba "Everyone I Loved is Dead"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie