P.S. Nie lubię ani Aviciego ani Skrillexa.
P.S. Nie lubię ani Aviciego ani Skrillexa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słuch, inteligencja przestrzenna, wyczucie taktu, zwinne łapy-już widzę jak ten śmieszek gra na launchpadzie. Nie mówię o samym tworzeniu dubstepu i jemu podobnych bo to nie prawdziwa muzyka która bazuje na zgrabnej wpadającej w ucho kompozycji ani inteligentnej warstwie wokalnej a jedyne walenie charakterystycznymi dźwiękami byle wstrzelić się jakoś w bit. Niemniej samo odtwarzanie tego czegoś na launchpadzie do łatwych nie należy
Po chuj takie gowno jak do tego są apki i na kazdym większym tablecie to odpalisz. No ale pedały to uważają się kurwa za DJ-ów (rymuje się z gejów) bo mają sprzęt profesjonalny
Słuch, inteligencja przestrzenna, wyczucie taktu, zwinne łapy-już widzę jak ten śmieszek gra na launchpadzie. Nie mówię o samym tworzeniu dubstepu i jemu podobnych bo to nie prawdziwa muzyka która bazuje na zgrabnej wpadającej w ucho kompozycji ani inteligentnej warstwie wokalnej a jedyne walenie charakterystycznymi dźwiękami byle wstrzelić się jakoś w bit. Niemniej samo odtwarzanie tego czegoś na launchpadzie do łatwych nie należy
No prosze Was, dla średnio wprawnego pianisty ogarnięcie czegoś takiego to dziecinna igraszka. Tam nie ma żadnej zwinności palców. Jak chcesz zobaczyć zwinne palce to polecam painiste Yundi Li
I właśnie takich ludzi jak ty bardzo szanuję.
Widać , że swój chłop jesteś. Powielam także twoje zdanie jaką się tutaj odniosłeś. Nie chcę wyjść na lachociąg'a ale no kurwa brawo
No cóż zapoznałem się. Jeśli kogoś kręci tak kupa to jego sprawa.
Dla mnie to raczej ciekawostka muzyczna, polecam natomiast wszelkie albumy kooperacyjne tego kolesia, jeśli lubi ktoś oczywiście muzyczne eksperymenty. Uwielbiam muzykę w praktycznie każdej jej emanacji byleby był na wysokim poziomie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów