📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Do jakiego miejsca w zoo elektrycy i fizycy udają się w pierwszej kolejności?
-
-
-
-
-
-
Do klatki Faraday'a
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
-
-
-
-
-
-
Do klatki Faraday'a
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Co w tym dziwnego?
Wyjście audio ze wzmacniacza zwykle podłącza się do cewki w głośniku.
W sumie, to tu też podłączono do cewki, więc czego się spodziewać?
Wyjście audio ze wzmacniacza zwykle podłącza się do cewki w głośniku.
W sumie, to tu też podłączono do cewki, więc czego się spodziewać?
To czemu zastosowania Tesli nadal nie są w zastosowaniu Nikt by nie narzekał na ropę i węgiel itp..
Gimboburza
Gimboburza
E tam to byłoby lepsze:
1. Wpuścić do klatki feministki.
2. Powiedzieć im że to klatka wymyślona przez MĘŻCZYZNĘ Faradaya i żadna nie ma PRAWA jej opuścić.
3. Włączyć kamerkę i muzyczkę.
1. Wpuścić do klatki feministki.
2. Powiedzieć im że to klatka wymyślona przez MĘŻCZYZNĘ Faradaya i żadna nie ma PRAWA jej opuścić.
3. Włączyć kamerkę i muzyczkę.
Czytam "muzyka z cewki", myślę "jak gościu wsadził głośnik do kanału moczowego?"
W dzieciństwie w czasach zabawy z elektrycznymi małymi silniczkami, podłączyłem go z ciekawości pod wyjście audio. Jakie było moje zdziwienie jak ten mały pierdek zaczął grać
Chuj w tą cewke, obejrzałem tylko dla muzyczki i myślałem o tych spoconych cyckach w teledysku. ;P
Hmm przez sadola, inaczej rozumuję pojęcie "Cewka Tesli" Piwko za fajny materiał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów