Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest idealny przykład tego jak prawo chroni debili. Ktoś Ci robi rozpierdol w domu, firmie lub cie atakuje, powinieneś podejś zajebałć z całej siły i wysłać do spania takiego debila (oczywiście licząc siły na zamoary). Ale nie bo taka kurwa, potem wniesie sprawę do sądu, będzie chciała odszkodowania więc dość, że będziesz miał wyrok to jeszcze będziesz bulić, a to gowno dostanie jakieś pracę społeczne lub pouczenie za swoje wybryki. Zauważyłem, że im bardziej chroni się napastnika niż poszkodowanego, tym jest większa degrengolada. Ile razy słyszymy ,, Noo zajeb mi kurwa, dawaj... " i nadal robi swoje, to juz wiesz ze drogę na komisariat zna na pamięć. Jak by można było przykurwic takim raz drugi trzeci aby nos stał się płaski, to by się z 10 raz zastanowili czy warto....
Tak działa prawo. Jeśli zagrożone by było twoje zdrowie lub życie to można coś "zdziałać". Można się bronić, ale nie można robić krzywdy. To że ktoś Ci rozrzucił placki i Cię zwyzywał nie oznacza, że masz prawo mu najeb...
Tak działa prawo. Jeśli zagrożone by było twoje zdrowie lub życie to można coś "zdziałać". Można się bronić, ale nie można robić krzywdy. To że ktoś Ci rozrzucił placki i Cię zwyzywał nie oznacza, że masz prawo mu najeb...
rzucanie w moją strone krzesłami zagraża mojemu zdrowiu
Wbrew pozorom wrzący olej nie rozgrzewa a właśnie studzi zapał takiej chołoty.
Już w średniowieczu o tym wiedzieli doskonale
Zajebiście, właśnie z pomocą takiego prawa świat staje się lepszy, teraz to nawet uwagi nie możesz zwrócić bo ktoś sobie nie życzy. W chuju mam twoje nie życzę sobie... jakoś 30 lat temu ludzie się pilnowali na wzajem i było normalnie, odchyły były dławione w zarodku, teraz pełno w dupe lepszych i są skutki jakie są.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów