Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.To jest idealny przykład tego jak prawo chroni debili. Ktoś Ci robi rozpierdol w domu, firmie lub cie atakuje, powinieneś podejś zajebałć z całej siły i wysłać do spania takiego debila (oczywiście licząc siły na zamoary). Ale nie bo taka kurwa, potem wniesie sprawę do sądu, będzie chciała odszkodowania więc dość, że będziesz miał wyrok to jeszcze będziesz bulić, a to gowno dostanie jakieś pracę społeczne lub pouczenie za swoje wybryki. Zauważyłem, że im bardziej chroni się napastnika niż poszkodowanego, tym jest większa degrengolada. Ile razy słyszymy ,, Noo zajeb mi kurwa, dawaj... " i nadal robi swoje, to juz wiesz ze drogę na komisariat zna na pamięć. Jak by można było przykurwic takim raz drugi trzeci aby nos stał się płaski, to by się z 10 raz zastanowili czy warto....
Tak działa prawo. Jeśli zagrożone by było twoje zdrowie lub życie to można coś "zdziałać". Można się bronić, ale nie można robić krzywdy. To że ktoś Ci rozrzucił placki i Cię zwyzywał nie oznacza, że masz prawo mu najeb...
Putin la Puta KaputTak działa prawo. Jeśli zagrożone by było twoje zdrowie lub życie to można coś "zdziałać". Można się bronić, ale nie można robić krzywdy. To że ktoś Ci rozrzucił placki i Cię zwyzywał nie oznacza, że masz prawo mu najeb...