18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Shaniqua, Lavasha i Dinnafina domagają się reparacji za 1.75USD które im policzono za dodatkowy sos.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-03-03, 11:10
Kurczaki i arbuzy się skończyły...
Zgłoś
Jarazz 2024-03-03, 11:32
blackburn napisał/a:

To jest idealny przykład tego jak prawo chroni debili. Ktoś Ci robi rozpierdol w domu, firmie lub cie atakuje, powinieneś podejś zajebałć z całej siły i wysłać do spania takiego debila (oczywiście licząc siły na zamoary). Ale nie bo taka kurwa, potem wniesie sprawę do sądu, będzie chciała odszkodowania więc dość, że będziesz miał wyrok to jeszcze będziesz bulić, a to gowno dostanie jakieś pracę społeczne lub pouczenie za swoje wybryki. Zauważyłem, że im bardziej chroni się napastnika niż poszkodowanego, tym jest większa degrengolada. Ile razy słyszymy ,, Noo zajeb mi kurwa, dawaj... " i nadal robi swoje, to juz wiesz ze drogę na komisariat zna na pamięć. Jak by można było przykurwic takim raz drugi trzeci aby nos stał się płaski, to by się z 10 raz zastanowili czy warto....

Tak działa prawo. Jeśli zagrożone by było twoje zdrowie lub życie to można coś "zdziałać". Można się bronić, ale nie można robić krzywdy. To że ktoś Ci rozrzucił placki i Cię zwyzywał nie oznacza, że masz prawo mu najeb...
Zgłoś
p................� 2024-03-03, 11:50
Bardziej wyglądają mi na jakieś latynoski albo azjatki.
Zgłoś
crookla 2024-03-03, 12:18 3
Jarazz napisał/a:

Tak działa prawo. Jeśli zagrożone by było twoje zdrowie lub życie to można coś "zdziałać". Można się bronić, ale nie można robić krzywdy. To że ktoś Ci rozrzucił placki i Cię zwyzywał nie oznacza, że masz prawo mu najeb...

rzucanie w moją strone krzesłami zagraża mojemu zdrowiu
Zgłoś
Zbozny 2024-03-03, 12:21
Małpy ta rasa nigdy nie dojdzie do istoty myślącej
Zgłoś
qhash 2024-03-03, 13:36
czarne ścierwo
Zgłoś
mieszał 2024-03-03, 15:05
bleblebator1 napisał/a:

Chyba belgowie jednak wiedzieli co robią

A to nie Oprah Winfrey?
Zgłoś
MarS_80 2024-03-03, 16:08
Małpy naprawdę są groźne, szczególnie w stadzie...
Zgłoś
ProVVe 2024-03-03, 16:28
NIe moge takich rzeczy ogladac bo chcialbym najzwyczajniej te malpie mordy zastrzelic i kibicow stadnych z tylu... Zostawic z 3 niech niosa wiadomosc ze biali rozpoczeli polowanie i maja sie zachowywac

Ola gringo
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-03-03, 16:44
I jak tu nie być rasistą???
Zgłoś
yaiba 2024-03-03, 18:48 1
Żodyn jeszcze w takim fast foodzie nie wpadł na to, żeby wziąć garnek wrzącego oleju i rozlać go po takich gamoniach.
Wbrew pozorom wrzący olej nie rozgrzewa a właśnie studzi zapał takiej chołoty.
Już w średniowieczu o tym wiedzieli doskonale

Putin la Puta Kaput
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2024-03-03, 20:37
A mówią, że Polak głodny to zły.
Zgłoś
Pierdolsiespierdalajkurwa 2024-03-03, 21:16
Ku chwale Dżordża Flojda!
Zgłoś
blackburn 2024-03-04, 22:10
Jarazz napisał/a:

Zajebiście, właśnie z pomocą takiego prawa świat staje się lepszy, teraz to nawet uwagi nie możesz zwrócić bo ktoś sobie nie życzy. W chuju mam twoje nie życzę sobie... jakoś 30 lat temu ludzie się pilnowali na wzajem i było normalnie, odchyły były dławione w zarodku, teraz pełno w dupe lepszych i są skutki jakie są.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów