18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Shaniqua, Lavasha i Dinnafina domagają się reparacji za 1.75USD które im policzono za dodatkowy sos.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
bleblebator1 2024-03-03, 1:23 40
Chyba belgowie jednak wiedzieli co robią

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Kameleon92 2024-03-03, 5:30 34
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-03, 5:35 27

Czas zapieredala ale nigletów czas stoi w miejscu, uga buga !

przypadek ?

nie sądzę !!!

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Ogórek 2024-03-03, 7:19 2
" Damy" nie nazywajmy szamba perfumerią . Naprawdę nie przystoi.
Zgłoś
silwerbalk 2024-03-03, 7:20 25
Pomyśleć że jeszcze z 70 lat temu nie mieli prawa wstępu do barów czy knajp....
Zgłoś
piotrszymek 2024-03-03, 8:21 1
awantura za niecał 2 dolary
wow
Zgłoś
blackburn 2024-03-03, 8:46 9
To jest idealny przykład tego jak prawo chroni debili. Ktoś Ci robi rozpierdol w domu, firmie lub cie atakuje, powinieneś podejś zajebałć z całej siły i wysłać do spania takiego debila (oczywiście licząc siły na zamoary). Ale nie bo taka kurwa, potem wniesie sprawę do sądu, będzie chciała odszkodowania więc dość, że będziesz miał wyrok to jeszcze będziesz bulić, a to gowno dostanie jakieś pracę społeczne lub pouczenie za swoje wybryki. Zauważyłem, że im bardziej chroni się napastnika niż poszkodowanego, tym jest większa degrengolada. Ile razy słyszymy ,, Noo zajeb mi kurwa, dawaj... " i nadal robi swoje, to juz wiesz ze drogę na komisariat zna na pamięć. Jak by można było przykurwic takim raz drugi trzeci aby nos stał się płaski, to by się z 10 raz zastanowili czy warto....
Zgłoś
Juzwa 2024-03-03, 8:47 2
A ten buc nagrywa zamiast dać im to co się należy. Chochelkę wrzącego oleju na pysk.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Viadrus007 2024-03-03, 9:03 1
I jak tu nie zajebac serii z karabinu ?
Zgłoś
poliqon 2024-03-03, 9:35
Velture napisał/a:

Shaniqua, Lavasha i Dinnafina

Idealne imiona dla czarnych mamb
Zgłoś
BambiPMT 2024-03-03, 9:51
Nie było bananowych?
Zgłoś
Black_Hole 2024-03-03, 10:09
serio juz nie moge sie doczekac takich rozrób w polandi zeby w koncu był materiał za materiałem na tym nudnym portalu lub osobna sekcja. oby jak najszybciej
Zgłoś
smc 2024-03-03, 10:51
Nawet był taniec dupą
Zgłoś
Janko 2024-03-03, 11:06
Tej tłustej spasiony i pizdy nawet nie mogła podnieść
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów