📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Żenujące. Chyba, że jej odpadną po tej akcji i znajdzie się na hardzie.
Ćmochy ślad daj obok
Stoczył się ten sadol, wchodzę tu z nadzieją że zobaczę jakieś gore albo deskoterapię, a widzę takie żałosne badziewie
Dobre cycki nigdy nie są złe, tylko geje marudzą na takie materiały
Scyzor1519 napisał/a:
Stoczył się ten sadol, wchodzę tu z nadzieją że zobaczę jakieś gore albo deskoterapię, a widzę takie żałosne badziewie
Ja jak widzę wrzutki Halmana czy Pinkmana to nawet nie odpalam filmików, szkoda każdej minuty życia na oglądanie tego badziewia.
Demonio napisał/a:
Up
Gej
Najgorszej jakości pedał. Takie cycuszki idealnie odbite odstraszają tylko homoseksualny męski rynsztok!
Scyzor1519 napisał/a:
Twój fiut to żałosne badziewie xD
baronturbina napisał/a:
Najgorszej jakości pedał. Takie cycuszki idealnie odbite odstraszają tylko homoseksualny męski rynsztok!
tyś żeś widział takowe cycuszki na żywo bo powątpiewam skoro się podniecasz takowym filmikiem z tiktonga !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów