📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śmieje sie ze zmywarek ale szczerze nie chce mi sie wierzyć w prawdziwość tego... bo nawet jeśli jej sie pojebało to zapachu paliwa nie czuła?
Halman napisał/a:
śmieje sie ze zmywarek ale szczerze nie chce mi sie wierzyć w prawdziwość tego... bo nawet jeśli jej sie pojebało to zapachu paliwa nie czuła?
Straciła węch i smak przez covid.
Fejk dla debili pragnących poczucia, że skoro "są" tacy idioci, to oni sami reprezentują przeciętną.
Halman napisał/a:
Jesteś Polakiem, widzisz co odpierdala choćby rząd i nie wierzysz w ten filmik ?
DzidaZawodnik napisał/a:
Fejk dla debili pragnących poczucia, że skoro "są" tacy idioci, to oni sami reprezentują przeciętną.
I oto przykład poniżej.
xXx5226 napisał/a:
Jesteś Polakiem, widzisz co odpierdala choćby rząd i nie wierzysz w ten filmik ?
Skoro są tacy, którzy dobrowolnie wpłacają kasę na wszelkiej maści lewackich degeneratów, to i w powyższy materiał jestem w stanie uwierzyć.
xXx5226 napisał/a:
Widzę choćby to, co odpierdala opozycja i pojeby wpychające do każdego postu polityczne gówno. Smacznego.
Ale wiecie, że na niektórych stacjach, płyn do spryskiwaczy, właśnie w takiej formie jest sprzedawany?
Mi najbardziej nie pasuje grubość, i to jak przewód od dystrybutora jest poskręcany...
Mi najbardziej nie pasuje grubość, i to jak przewód od dystrybutora jest poskręcany...
Przynajmniej korozja go nie zje xdd
Bez finału? Czuję ogromny niedosyt.
Ni chuja w to ustawa jest bo przecież tam musiało by jebać tak benzyną że prędzej by zemdlała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów