kobiety to są pomysłowe. Ale nie można powiedzieć, że szmata! bo gąbką myje! kobiety to przydatne urządzenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
xhamster.com/movies/704173/redhead_tortures_redhead.html
Ta związana to Madison Young, film najpewniej produkcji GwenMedia.
EDIT:
"Sisters" ze stajni GwenMedia.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Ta związana to Madison Young, film najpewniej produkcji GwenMedia.
EDIT:
"Sisters" ze stajni GwenMedia.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Czy to nowa oferta z telewizji Mango? Jeśli zadzwonię w ciągu 15 minut dostanę oprócz myjki operatorkę?!
Nowa jesteś, przyzwyczaj się, że część tej społeczności reprezentuje dość niski poziom.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Nowa jesteś, przyzwyczaj się, że część tej społeczności reprezentuje dość niski poziom.
dwie kobiety i potrafią w kuchni współpracować, a nie jakieś ploty przy kawce
Jedna mogła sobie w zupełności sama poradzić, druga za ten czas miałaby już pozmywane ;p
Myślicie, że by się obraziła jakbym powiedział do niej "Ty szmato"?
@wormarder
Za 4 dni stukną mi dwa lata posiadania konta, samego przeglądania jakieś 3,5 roku. Wiem jak tu jest z ludźmi i niepotrzebnie się nie wpierdalam w nie swoje dyskusje, tym bardziej, że zainteresowani często przechodzą od rzucania argumentami, do rzucania mięsem. Ale z drugiej strony, sam lubię rzucić kurwą tu i ówdzie.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Za 4 dni stukną mi dwa lata posiadania konta, samego przeglądania jakieś 3,5 roku. Wiem jak tu jest z ludźmi i niepotrzebnie się nie wpierdalam w nie swoje dyskusje, tym bardziej, że zainteresowani często przechodzą od rzucania argumentami, do rzucania mięsem. Ale z drugiej strony, sam lubię rzucić kurwą tu i ówdzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów