Przyjaciele czyšcioszki
Przyjaciele czyšcioszki
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zastanawiam się po co w ogóle wydawali kasę na ich organizację
Mogę odpowiedzieć obrazkiem, po co?
z ciekawości zrobiłem lekki rekonesans, i generalnie nie ma żadnego kanału na telegramie o nazwie New factory pl, na tik toku jest użytkownik o nazwie sergey.mihaylovic, lecz nie ma żadnego filmu, a samo nagranie pochodzi z Rosji. Więc propaganda działa, polskie kurwy i pelikany łykają wszystko jak leci, wystarczy pogratulować ruSSką
Pizda tam rosyjsko-ukraiński żydzie
kurwa ! piwo dałem z rozpędu ! kurwa kurwa kurwa, zajebał bym tego śmiecia z miotłą !
Flaga Monako ślepy kurduplu kaczyński
Wy się kurwa do wojny szykujcie a nie nerwy strzępicie na sadolu.
Teraz to nie wiadomo czy lepiej z ukramy czy rosją.
Flaga Monako ślepy kurduplu kaczyński
To jest flaga Polski pecie polskojęzyczny, wielbicielu banderowskich kutasów. Ha tfu !
ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reductio...
Taka mała ciekawostka: biolaboratoria na Ukrainie nie są fikcją. A większość z nich jest sponsorowana przez Amerykański Departament Obrony. Na stronie zejdźcie do zakładki fact sheet, jest tam pełna lista:
Tak, tak, nawet Chiny i RoSSja komentowały ten fakt z oburzeniem. Nie ma co się dziwić, rośnie amerykańska konkurencja...
fakenews.pl/spoleczenstwo/jak-narodzil-sie-mit-biolaboratoriow-w-ukrainie/
Tak, tak, nawet Chiny i RoSSja komentowały ten fakt z oburzeniem. Nie ma co się dziwić, rośnie amerykańska konkurencja...
No kurwa idioto piszą na stronie kongresu ale ty jakieś gówno wklejasz fakenews.pl napędzane przez lewaków i pierdolisz że to jest prawda
peoplesworld.org/article/after-months-of-denial-u-s-admits-to-running-...
ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reductio...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów