18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
solight 2013-05-15, 15:05 98
Shalom!
Zgłoś
ocjokrakow 2013-05-15, 15:43 1
I właśnie dlatego nasz naród sie nie rozwija, a inni mówią o nas jak mówią.
Zgłoś
A................n 2013-05-15, 15:48
ggwas napisał/a:

@MrYogusable

Może chciał zarobić na piwo. Na pewno robił to nielegalnie, myślisz, że dałby mi paragon po zapłacie tych pięćdziesięciu groszy?

Jak by zbierał na piwo to by dwudziestoma groszami nie pogardził i nie odsyłał do strumyka.
Zgłoś
skin88 2013-05-15, 15:48
@ggwas To nie wiocha.pl i chuj tu kogo jebie jak dziad się odzywa dziad mu nie dojebał dziad wpierdolu tez nie dostał czyli szkoda marnować czasu filmik tak chujowy że więcej emocji dostarczyła by kompilacja snookera lub szachów......
Zgłoś
kajtom 2013-05-15, 15:56 1
Gość od początku stoi wkurwiony ergo gówniarze już wcześniej go wkurwiali. Nagrywają bo już znają jego reakcję. Idę o zakład, że wcześniejsza dyskusja toczyła się ździebko inaczej, ale do tego "bohaterowie" z gimnazjum już się nie przyznają.
Zgłoś
Tassadar 2013-05-15, 16:00 2
Jak idziesz do sklepu i dajmy na to ten podstawowy chleb kosztuje 2 zł, to czy w takim wypadku mówisz kasjerce czy komuśtam, eee mam 1 zł może być? I nadal obstajesz przy tym żeby dać 1 zł? Pewnie nie... Co nie zmienia faktu że ten koleś to jakiś burak ciemna materia i odpad kosmiczny, bo widzi że dzieciaki a nie jakieś biznesmeni i to tylko mycie rąk. Zresztą, nie znam sytuacji dokładnie

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Mom and Death 2013-05-15, 16:16
szkoda że gimbusowi nie zajebał.
Zgłoś
love_rock 2013-05-15, 16:17 2
mahmuhmhuha rozjebał bardziej niż cały filmik
Zgłoś
jebacwas 2013-05-15, 16:21 7
MrYogusable napisał/a:

K*rwa, rozumiem że masz 15 lat, ale nie potrafisz nawet wstawić poprawnie filmu?

@Edit 1: O, coś się pojawiło, ale nie działa.

@Edit 2: No, w końcu sukces. Chociaż film zjebany tak,że nawet nie mam go ochoty komentować. Pierdolony gimbus zaczepia kolesia ( jak obstawiam wlaściciel szaletu ) i go niemiłosiernie wkurwia.
Na chuj to wstawiałeś ? Przecież on tym gówniarzem pozamiatał podłogę.

Ale spinka, idź sobie wypoleruj sztylet, bo czuć od Ciebie kwasem na kilometr.
Zgłoś
P................o 2013-05-15, 17:03 1
Przyjdą gimbusy, tego że człowiek ma taką a nie inną pracę nie uszanują. Pewnie na ,,wycieczce" opierdalali się cheesburgerami w macu, ale żeby zrozumieć że myć ręce za 50 gr można to już wyższa matematyka. Na miejscu dziadka zabrał bym temu cwelowi telefon i wepchał w dupę aż po migdałki a drugiemu umył ryja podeszwą, tak tak wielka ze mnie napinka, może dla tego że mam 24 lata i będą mogli do mnie startować dopiero jak im zaczną solidniej łoniaki kiełkować

[ Komentarz dodany przez: marna: 2013-05-17, 10:34 ]
a w profilu Wiek: 35 kłamczuszek jeden
Zgłoś
xarkons 2013-05-15, 17:22 1
Ja tam sie w chuj smialem przez te napisy. Zamiast umyj to umyhyhyhmym Kurwa zostawcie chlopaka w spokoju filmik dobry a temu staremu chuj w kapsko, kulturalnie do niego podlecieli czy mozna umyc rece...
Zgłoś
jarzembina 2013-05-15, 17:28
@Up: Bez pińdzisięciu groszy chuja byś im zrobił.
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-15, 17:29 1
Kopa w dupę takiemu pajacowi który nie wpuszcza do publicznej toalety.
Zgłoś
d................7 2013-05-15, 17:31
@Panko gówno byś zrobił :/
Zgłoś
zonk 2013-05-15, 17:38
Ja pierdole gimnazjum jest strasznie pojebane. Co ten koleś to akcja charytatywna ? Chcesz korzystać to płać. A pewnie najpierw powkurwialiście faceta i tylko urywek jest nagrany.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem