Gimnazjalista na wycieczce w Kazimierzu Dolnym i zachowanie nieustępliwego pana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I właśnie dlatego nasz naród sie nie rozwija, a inni mówią o nas jak mówią.
ggwas napisał/a:
@MrYogusable
Może chciał zarobić na piwo. Na pewno robił to nielegalnie, myślisz, że dałby mi paragon po zapłacie tych pięćdziesięciu groszy?
Jak by zbierał na piwo to by dwudziestoma groszami nie pogardził i nie odsyłał do strumyka.
@ggwas To nie wiocha.pl i chuj tu kogo jebie jak dziad się odzywa dziad mu nie dojebał dziad wpierdolu tez nie dostał czyli szkoda marnować czasu filmik tak chujowy że więcej emocji dostarczyła by kompilacja snookera lub szachów......
Gość od początku stoi wkurwiony ergo gówniarze już wcześniej go wkurwiali. Nagrywają bo już znają jego reakcję. Idę o zakład, że wcześniejsza dyskusja toczyła się ździebko inaczej, ale do tego "bohaterowie" z gimnazjum już się nie przyznają.
Jak idziesz do sklepu i dajmy na to ten podstawowy chleb kosztuje 2 zł, to czy w takim wypadku mówisz kasjerce czy komuśtam, eee mam 1 zł może być? I nadal obstajesz przy tym żeby dać 1 zł? Pewnie nie... Co nie zmienia faktu że ten koleś to jakiś burak ciemna materia i odpad kosmiczny, bo widzi że dzieciaki a nie jakieś biznesmeni i to tylko mycie rąk. Zresztą, nie znam sytuacji dokładnie
K*rwa, rozumiem że masz 15 lat, ale nie potrafisz nawet wstawić poprawnie filmu?
@Edit 1: O, coś się pojawiło, ale nie działa.
@Edit 2: No, w końcu sukces. Chociaż film zjebany tak,że nawet nie mam go ochoty komentować. Pierdolony gimbus zaczepia kolesia ( jak obstawiam wlaściciel szaletu ) i go niemiłosiernie wkurwia.
Na chuj to wstawiałeś ? Przecież on tym gówniarzem pozamiatał podłogę.
Ale spinka, idź sobie wypoleruj sztylet, bo czuć od Ciebie kwasem na kilometr.
Przyjdą gimbusy, tego że człowiek ma taką a nie inną pracę nie uszanują. Pewnie na ,,wycieczce" opierdalali się cheesburgerami w macu, ale żeby zrozumieć że myć ręce za 50 gr można to już wyższa matematyka. Na miejscu dziadka zabrał bym temu cwelowi telefon i wepchał w dupę aż po migdałki a drugiemu umył ryja podeszwą, tak tak wielka ze mnie napinka, może dla tego że mam 24 lata i będą mogli do mnie startować dopiero jak im zaczną solidniej łoniaki kiełkować
[ Komentarz dodany przez: marna: 2013-05-17, 10:34 ]
a w profilu Wiek: 35 kłamczuszek jeden
[ Komentarz dodany przez: marna: 2013-05-17, 10:34 ]
a w profilu Wiek: 35 kłamczuszek jeden
Ja tam sie w chuj smialem przez te napisy. Zamiast umyj to umyhyhyhmym Kurwa zostawcie chlopaka w spokoju filmik dobry a temu staremu chuj w kapsko, kulturalnie do niego podlecieli czy mozna umyc rece...
@Up: Bez pińdzisięciu groszy chuja byś im zrobił.
Kopa w dupę takiemu pajacowi który nie wpuszcza do publicznej toalety.
@Panko gówno byś zrobił :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów