Gimnazjalista na wycieczce w Kazimierzu Dolnym i zachowanie nieustępliwego pana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
K*rwa, rozumiem że masz 15 lat, ale nie potrafisz nawet wstawić poprawnie filmu?
@Edit 1: O, coś się pojawiło, ale nie działa.
@Edit 2: No, w końcu sukces. Chociaż film zjebany tak,że nawet nie mam go ochoty komentować. Pierdolony gimbus zaczepia kolesia ( jak obstawiam wlaściciel szaletu ) i go niemiłosiernie wkurwia.
Na chuj to wstawiałeś ? Przecież on tym gówniarzem pozamiatał podłogę.
@Edit 1: O, coś się pojawiło, ale nie działa.
@Edit 2: No, w końcu sukces. Chociaż film zjebany tak,że nawet nie mam go ochoty komentować. Pierdolony gimbus zaczepia kolesia ( jak obstawiam wlaściciel szaletu ) i go niemiłosiernie wkurwia.
Na chuj to wstawiałeś ? Przecież on tym gówniarzem pozamiatał podłogę.
@MrYogusable
Żaden właściciel szaletu. Ten człowiek nie chciał wpuścić kolegi do publicznej toalety, aby umyć ręce. Film pokazuje chamstwo ze strony tego człowieka.
Żaden właściciel szaletu. Ten człowiek nie chciał wpuścić kolegi do publicznej toalety, aby umyć ręce. Film pokazuje chamstwo ze strony tego człowieka.
@up
To nie był właściciel? To wyjaśnij, dlaczego żądał zapłaty od tego chłopaka?
To nie był właściciel? To wyjaśnij, dlaczego żądał zapłaty od tego chłopaka?
@MrYogusable
Może chciał zarobić na piwo. Na pewno robił to nielegalnie, myślisz, że dałby mi paragon po zapłacie tych pięćdziesięciu groszy?
Może chciał zarobić na piwo. Na pewno robił to nielegalnie, myślisz, że dałby mi paragon po zapłacie tych pięćdziesięciu groszy?
wiesz co jesteś już dumnym posiadaczem konta na sadolu, od wspaniałych 16 minut nie spierdol tego takimi filmikami
Gość był na ryczałcie więc wszystko jest legalnie.
Przypuścmy np. że chciał by sobie umyć Niemiec turysta chuja w tym wodotrysku, za 2 euro w papierku ten dziadek własnoręcznie wypolerował by mu niemiecką szablę
Przypuścmy np. że chciał by sobie umyć Niemiec turysta chuja w tym wodotrysku, za 2 euro w papierku ten dziadek własnoręcznie wypolerował by mu niemiecką szablę
@up Co Ty kurwa pieprzysz?
MrYogusable,
Powtórzę dla Ciebie:
"Stary wredny dziad. Czyli po prostu starszy człowiek z Polski"
To pieprzę.
I tylko dodam że nie lubię starych ludzi z poprzedniego systemu. Wydaje im się że mają jakieś dodatkowe prawa bo mieli inne realia życia.
Powtórzę dla Ciebie:
"Stary wredny dziad. Czyli po prostu starszy człowiek z Polski"
To pieprzę.
I tylko dodam że nie lubię starych ludzi z poprzedniego systemu. Wydaje im się że mają jakieś dodatkowe prawa bo mieli inne realia życia.
Co za dziod tympy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów