Gimnazjalista na wycieczce w Kazimierzu Dolnym i zachowanie nieustępliwego pana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Powinni kurwa akurat teraz być cwani i pyskaci jak zazwyczaj i zapytać kulturalnie czy jego w dupe ktoś nie kopnął kiedyś. To się jeszcze kulturalnie z chamem kłócić będą.
Przesłuchiwał mnie w latach 90 taki pies na komendzie i podobnie się wyrażał może to ten sam
kiedyś byłem w szczecinie u rodzinki i wujek zaproponował zwiedzanie miasta, i byliśmy przy jakimś muzeum/ teatrze czy chuj wie co to było i zachciało mi się lać więc wszedłem do środka i były 2 pary drzwi z WC (męska i damska) więc wchodzę do męskiej by się odlać a na zewnątrz nie było żadnej informacji o kasie, dopiero wychodząc od wewnętrznej strony wisiała kartka "2 zł za toaletę" i jakaś stara pularda przyjebała się do mnie o hajs typowe żydy zastawiły pupkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów