📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obsługa powinna jej pierdolnąć tą sztycą.
W sensie, że jak? Nie ma tam żadnego odcięcia jeśli się nie trzyma i nie naciska ręką spustu?
VeIture napisał/a:
W sensie, że jak? Nie ma tam żadnego odcięcia jeśli się nie trzyma i nie naciska ręką spustu?
Na to wygląda, wrzucasz pinionżek czy tak kredyta spolecznego i napierdala.
Tak to jest, jak się jest kobietą z niedorozwojem umysłowym. Feministki jebane. Więcej takich filmów.
Wszystko fajnie. Pochwaliłłeś się że masz fiacika, średnio ogarnięta córkę. Tylko jak następnym razem będziesz wrzucał filmy np z wiązania szuroweladel dawaj od razu na harda. Nikt nie wytrzyma tych emocji.
Pojebana baba. W sumie typowa kobieta
I ten śmiech w którym nie rozbrzmiewa nawet nuta mądrości.Pewnie cieszy się, że komuś rozjebala sztyce i myśli sobie, że nie pociągną jej do odpowiedzialności finansowej, bo jest kobietą.Głupia...
diacon napisał/a:
Tak to jest, jak się jest kobietą z niedorozwojem umysłowym. Feministki jebane. Więcej takich filmów.
Właśnie obu jak najmniej takich filmów bo to straszne gówno.
Wypadałoby jej tą myjkę "wsadzić" i zrobić dogłębne mycie pochwy pod ciśnieniem to może nauczyłaby się.
pablohasan napisał/a:
Właśnie obu jak najmniej takich filmów bo to straszne gówno.
bardak napisał/a:
Wypadałoby jej tą myjkę "wsadzić" i zrobić dogłębne mycie pochwy pod ciśnieniem to może nauczyłaby się.
pierdolony, emerytowany zbok. Zaruchaj w koncu
SanEscobar94 napisał/a:
pierdolony, emerytowany zbok. Zaruchaj w koncu
Wiesz, niektóre lubią coś więcej niż tylko wleźć na nią i jej wsadzić kutasa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów