📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
baba i stary dziad, kombo które nigdy nie powinno siadać za kółkiem
longlong7 napisał/a:
teoretycznie wszystko wporządku
serio?dla ciebie stacja benzynowa to myjnia? pomijając że to nie do tego służy
Obsługa stacji dała dupy. Powinni ich zjebać jak burą sukę i najlepiej obciążyć kosztami za nową myjkę.
Touch_Of_Madness napisał/a:
Obsługa stacji dała dupy. Powinni ich zj***ć jak burą sukę i najlepiej obciążyć kosztami za nową myjkę.
Wygląda to jakby właśnie to ktoś z obsługi nagrywał tych buraków.
Te wiadra i gąbki na kijach z gumowymi listwami służą do mycia szyb. Po takiej akcji jak na filmie, normalny człowiek uwali sobie szyby, albo nawet porysuje piaskiem z tego złomu, który buractwo "myje"
qhash napisał/a:
baba i stary dziad, kombo które nigdy nie powinno siadać za kółkiem
Zobaczymy jak dożyjesz starości czy będziesz tak pierdolić młody.
Dobra chuj zaruchać ich na śmierć a potem spalić elo
Ile kosztuje najtańszy program na myjni automatycznej? 16zł? mniej?
Kurwa. Nawet tam gdzie ręcznie za monety to za dyszke mogą takie małe auto umyć spokojnie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kurwa. Nawet tam gdzie ręcznie za monety to za dyszke mogą takie małe auto umyć spokojnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów