rozsądek to zaczyna się Rosja, jednak fakty mogą być mylne. Misiek miał szczęście uszedł z życiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czy śmiać się z tego, że misiek się tam znalazł, czy z tego, że ten koleś ma dobrego dilera.
Czarny niedźwiedź, na dodatek młody - to trochę większy pies. Straszenie już wystraszonego zwierzaka nie jest czymś, czym można by się chwalić. Niech kozak z grizzly tak spróbuje, to skończy jak pewien pan z harda.
koleś wiedział co robi wrzeszczał, robił hałas i pokazał że się nie boi niedźwiedzia idąc w jego stronę, gdyby zaczął uciekać ten na pewno rzuciłby się za nim i go dopadł. Pewnie większość z was gdyby natknęła się na niedźwiedzia, zaczęła by spierdalać i źle by na tym skończyła.
Większość na jego miejscu podeszłaby do niego i chciała pogłaskać.
miałem nadzieję, że z domu wyskoczy jakiś ruski rolnik i zacznie okładać kijem miśka ...
tak to se można robić z rocznymi dzikami po porzuceniu ale nie z niedźwiedziem
"Jaki biedny miś. Co za oszołom z tego durnego Amerykanina". Niestety nikt tutaj nie wie o tym, że w pewnych częściach Ameryki i nie tylko ludzie mają spory problem z tymi misiami- baribalami, ponieważ w wyniku coraz większej tendencji wkraczania i zajmowania przez ludzi ich terenów dochodzi do takich spotkań, co często nie kończy się miło. Myślę, że ten "oprawca" miał więcej rozumu niż większość tutejszych obrońców uciśnionych misi starając się wypłoszyć tego zwierzaka, w taki sposób aby nie chciał więcej spotkać ludzi. Ale cóż...
ja bym widział inne zakończeni tego filmiku mianowicie
niedzwiec podchodzi do niego jeszcze bliżej w tym momencie kamerzysta kładzie kamerę na balustradzie podnosi szotgana z ziemi i wkurwia misiowi dwa strzały prosto w twarz !!!!!!!!!!!
niedzwiec podchodzi do niego jeszcze bliżej w tym momencie kamerzysta kładzie kamerę na balustradzie podnosi szotgana z ziemi i wkurwia misiowi dwa strzały prosto w twarz !!!!!!!!!!!
@up Twarz?
@BongMan: Co nie zmienia faktu, że misiek wpierdolił się na nieswoje terytorium i człowiek zgodnie z prawem własności go wypierdolił, proste. A na grubsze "gryzli" to tam mają dwururki, więc chuja taki "gryzli" może zrobić w starciu z grubym śrutem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów