18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
29.06.2019 Kazachstan.

Zlinczowanie pracowników arabskich za umieszczenie na Whatsapp obraźliwych zdjęć miejscowych kobiet.

źródło:
yenicag.ru/kazakhi-ustroili-pogrom-arabov-na-mest/303169/

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2019-07-01, 08:05 ]
_Yarko_ napisał/a:

Taki filmik opublikował.
Może były i inne.

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-06-30, 10:28 12
Nie zadzieraj z Boratem...
Zgłoś
Halman 2019-06-30, 10:29 11
a te obraźliwe zdjęcia kobiet to gdzie i jak to wyglądało? bez namiotów były czy ki chuj?
Zgłoś
MaciejLubicz 2019-06-30, 10:36 7
I dzień staje się lepszy .
Zgłoś
silwerbalk 2019-06-30, 10:39 4
Niby za co dostali wpierdol? Nie widzę na zdięciu nic obraźliwego.... Proszę o wyjaśnienie przyczyny tak grubego wpierdolu na arabach.
Zgłoś
jastrzab1810 2019-06-30, 10:41 6
Przecież w Kazachstanie żyje 70% Muslimów, więc Ci kolesie dostają od swoich a nie od białych.
Zgłoś
Shanttyy 2019-06-30, 10:43 43
silwerbalk napisał/a:

Proszę o wyjaśnienie przyczyny tak grubego wpierdolu na arabach.

A po co wyjaśnienia? Ważne, że wpierdol dostali
Zgłoś
zbynekmaslanka 2019-06-30, 10:45 13
silwerbalk napisał/a:

Niby za co dostali wpierdol? Nie widzę na zdięciu nic obraźliwego.... Proszę o wyjaśnienie przyczyny tak grubego wpierdolu na arabach.

Proponuje test na wyobraźnie. Wyobraż sobie że ten kolo umieszcza w necie zdjęcie twojej siostry gdzie liże tą antenę. Następnie czytasz komentarze "smiejące się" z twojej siostry, poniżające ją plus widzisz kumpli którzy jakoś dziwnie na ciebie patrzą.
Zgłoś
~_Yarko_ 2019-06-30, 10:47 1
zbynekmaslanka napisał/a:

Proponuje test na wyobraźnie. Wyobraż sobie że ten kolo umieszcza w necie zdjęcie twojej siostry gdzie liże tą antenę. Następnie czytasz komentarze "smiejące się" z twojej siostry, poniżające ją plus widzisz kumpli którzy jakoś dziwnie na ciebie patrzą.

Dzięki, bo ja już traciłem cierpliwość.
No, ale pewnie jeszcze nie wszyscy wytrzeźwieli.
Zgłoś
poligon6 2019-06-30, 10:55 2
Klasyczny srogi wpierdol, z potomkami mongołow nie ma żartów, jednego dnia pijesz z nimi wódkę drugiego spierdalasz.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
McQurwa 2019-06-30, 11:05
Podobają mi się te cepy

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
silwerbalk 2019-06-30, 11:11
zbynekmaslanka napisał/a:

Dzięki za wyjaśnienie początku całej sytułacji

Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-06-30, 11:31 1
Wygląda jak fejk robiony dla gawiedzi żeby wywołać określone reakcje.Ja mam taką idee że mogę oglądać cos internecie ,wypowiedzieć się o tym jak o rzeczywistości,ale w to nie wierze,mam do tego dystans,a na końcu uważam to za kłamstwo.Wydaje się to śmieszne,ale w ten sposób nikt cie nie oszuka,nikt toba nie manipuluję,a minusów tego postępowania tak naprawdę nie ma
Zgłoś
sirmlcs 2019-06-30, 11:43 2
stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:

Wygląda jak fejk robiony dla gawiedzi żeby wywołać określone reakcje.

Taki sobie oklep dla żartu i lajków :V

Piękny i srogi wpierdol butami BHP Jeden pięknie wyłączony bo już charczenie było
Zgłoś
alls20 2019-06-30, 11:56 8
I tak trzymać , nie to co europizdy brak szacunku nawet dla samych siebie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów