Służę objaśnieniem: Jest to najmłodszy chłopak na świecie, który w wieku 12 lat zaczął terapię hormonalną i zmienił płeć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Służę objaśnieniem: Jest to najmłodszy chłopak na świecie, który w wieku 12 lat zaczął terapię hormonalną i zmienił płeć.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ładna
Puknąłbym
old.
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
Chore
Cytat:
osobiście uważam że bardziej chore było by decydowanie za tego dziecka co do tego w jakim ciele ma siedziećChore
Sasiu napisał/a:
Kto pozwolił 12 latkowi na zmianę płci
Chore
A znales kiedys taka osobe? Jak poznasz to zapytaj, jak sie czuli przed terapia hormonalna i operacjami.
I czemu "on"? To juz pewnie prawnie i fizycznie 100% kobieta. I to bardzo ladna kobieta
Jak to dobrze że od urodzenia dobrze się czuję we własnym ciele ufff...
A zmiany płci to jak dla mnie lekka przeginka. Czy ludzie aż tak daleko postąpili w ewolucji żeby nie akceptować własnego ciała, czy może uznajemy już że dusza istnieje i może trafić do złego ciała? (jeśli tak to by była spora pomyłka Najwyższego i jego zastępów, a nie wiem według jakiej religii człowiek ma prawo poprawiać Boga...Coś tu śmierdzi)
A zmiany płci to jak dla mnie lekka przeginka. Czy ludzie aż tak daleko postąpili w ewolucji żeby nie akceptować własnego ciała, czy może uznajemy już że dusza istnieje i może trafić do złego ciała? (jeśli tak to by była spora pomyłka Najwyższego i jego zastępów, a nie wiem według jakiej religii człowiek ma prawo poprawiać Boga...Coś tu śmierdzi)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów