Zajebiste przeżycie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla pilotów na pewno
I will wear you like a condom.
Tyś chyba nie widział i nie słyszał jak takie gówno leci ci nad głową, a co do tego w kanionie gdzie się niesie, krzyk sam się wydobywa z człowieka
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Tyś chyba nie widział i nie słyszał jak takie gówno leci ci nad głową, a co do tego w kanionie gdzie się niesie, krzyk sam się wydobywa z człowieka
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
A jakby tak w jednego bańbulcem rzucić, to by dźwięk piękny był. o_O
Zajebiste przeżycie
]
A można prosić o link do tego filmu bo coś mi się wydaję że jest w HD a tutaj ch*ja widać.
Gdzie to "Zajebiste przeżycie"? Że niby zobaczyć samolot i drzeć mordę?
Już lepszym przeżyciem jest sam grill i browar na krawędzi kanionu.
Już lepszym przeżyciem jest sam grill i browar na krawędzi kanionu.
amrykańce - ost dni imperium dobiegają końca - chińczyki za 5 lat będą mieli gospodarke number one i kitajce was zjedzą tępe dzidy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów