Czasami jest pozwolenie na odszczał i to może właśnie taka sytuacja była
Ja codziennie kilka razy mam odszczał, bez pozwolenia.
Aż mi się zachciało pachnącej, wędzonej kiełbasy z dzika.
Teksty typu "do ludzi bym strzelał, ale do zwierząt nie" Śmiech na sali
Żeby do kogoś strzelić, najpierw trzeba wyjść z piwnicy
Nie słuchaj tych wytrychów zjebanych
[ Dodano: 2024-06-09, 02:29 ]
Zawsze bawi mnie niezmiernie spęd oburzonych napinaczy-bambinistów, szczekających pod tego typu materiałami
Aż mi się zachciało pachnącej, wędzonej kiełbasy z dzika.
A po cichu wpierdalają kiełbe zasrańce
[ Dodano: 2024-06-09, 02:31 ]
Ja bym dodatkowo te kejtry rozwalił bym rozwalił psy...
Sam lubię broń i chętnie bym nawet postrzelał do ludzi ale kurwa nienawidzę jak jakiś skurwiel zamęcza bezbronne zwierzęcia dla zabawy.
Widocznie masz pojęcie o czym piszesz...
Sam lubię broń i chętnie bym nawet postrzelał do ludzi ale kurwa nienawidzę jak jakiś skurwiel zamęcza bezbronne zwierzęcia dla zabawy.
Później będziesz płakał, że auto rozjebaleś na dziku xD
Ten dzik był za mały do odstrzału, no chyba że był chory... Dzik do chłodni na dwa tygodnie a psy na kwarantannę i badania czy się nie zaraziły.
Ale jak go wataha wilków rozszarpuję to jest cacy? Pozdro
Ale jak go wataha wilków rozszarpuję to jest cacy? Pozdro
A co ma piernik do wiatraka?
Ja przepisów nie ustanawiałem co do ASF i świńskiej grypy. Psy które mają kontakt z chorą dziką zwierzyną, mogą przenosić choroby na ludzi. Wilki nie mają kontaktu z ludźmi.
A co ma piernik do wiatraka?
Ja przepisów nie ustanawiałem co do ASF i świńskiej grypy. Psy które mają kontakt z chorą dziką zwierzyną, mogą przenosić choroby na ludzi.
To ma, że właśnie dostałeś ASF. Mam nadzieje, że uleczalne. Jak nie to zrobimy zrzutkę jak na Velture. Pozdro
Ale tam smalcu się kotłuje. Pałą w łeb kundle, oskórować i do kotła. Na wolnym ogniu smalec wytapiać.
Ty normalna raczej nie jesteś. Rzygać się chce od twoich komentarzy.
Doświadczony myśliwy demonstruje, jak szybko i sprawnie odłowić dzika:
strzał jak najbardziej prawidłowy, tak strzelił, żeby mięsa jak najmniej zmarnować, praca psów znakomita, może tylko powinny reagować na komendę do odejścia, żeby nie narażać ich na postrzelenie.
przez ASF dziki są wyjęte spod prawa, myśliwy ma prawo strzelić każdego dzika i o każdej porze i nieważne czy to prowadząca locha, czy przelatek czy odyniec. szczęśliwie myśliwy naraża się na ostracyzm w środowisku, jeśli będzie strzelał ciężarne czy prowadzące lochy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów