Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najpierw się rozrzuca szczepionki przeciw wściekliźnie dla lisów (która to choroba dziesiątkowała populację lisów i utrzymywała jako taką równowagę), a potem się strzela do nich. Lisy akurat mam w dupie, czyli dokładnie tam gdzie mam również ich obrońców, ale to jest lekko pojebana polityka.
Ok lisy też są potrzebne bo zjadają szczury myszy itd i inne gówna na nóżkach ale jak jest ich za dużo to też jest źle a odstrzał kontrolowany ogranicza rozprzestrzenianie się tej jebanej wścieklizny która może dopaść potem jej puszka Kruczka czy pieska ....
Najpierw się rozrzuca szczepionki przeciw wściekliźnie dla lisów (która to choroba dziesiątkowała populację lisów i utrzymywała jako taką równowagę), a potem się strzela do nich. Lisy akurat mam w dupie, czyli dokładnie tam gdzie mam również ich obrońców, ale to jest lekko pojebana polityka.
Kto w UK lisy szczepi, tam lasów jak na lekarstwo.
Jebać myśliwych i wszystkich zjebow ich popierających. Macie małe fiuty i wszystko bierze się z kompleksów.
Zmienilbus zdanie gdybyś spróbował dobrze uwedzonej karkówki z dzika.
Jebać myśliwych i wszystkich zjebow ich popierających. Macie małe fiuty i wszystko bierze się z kompleksów.
Polędwica z Jelenia bądź tatar z sarny jest przepyszny. Gulasz z dzika, schab z dzika też przepyszny. Zjebem jest człowiek co by jeszcze świnie w dupe wlazł. Od tego te zwierzaki są żeby je zjadać. Ale jak pizdy się boją zjeść jajko od kury albo napić się mleka to nie ma co komentować tylko takich podać procesowi eutanazji
Zmienilbus zdanie gdybyś spróbował dobrze uwedzonej karkówki z dzika.
Nie zmieni, bo przyjmuje tylko pęto surowe od kolegi
Z resztą podstawową rzeczą o jakiej należy pamiętać przy udzielaniu pierwszej pomocy (poza oczywiście własnym bezpieczeństwem) jest właśnie wezwanie pomocy w postaci pogotowia ratunkowego czy innych służb
Brednie. Podstawową rzeczą o której należy pamiętać to wyjęcie telefonu i nagranie jak potrzebujący pomocy się wykrwawia.
Potem trzeba załamać ręce w rozpaczy i drzeć głośno ryja.
Dlatego napisałem, że przypuszczam, a nie że twierdzę. Nie wiem z czym masz problem.Tak sobie możesz przypuszczać. Z resztą podstawową rzeczą o jakiej należy pamiętać przy udzielaniu pierwszej pomocy (poza oczywiście własnym bezpieczeństwem) jest właśnie wezwanie pomocy w postaci pogotowia ratunkowego czy innych służb
Po czym to wnioskujesz?Kolega widać humanista.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów