📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie muszę (myszę?) nawet odpalać filmiku. Za mysz ratującą swoje młode przed skolopendrą piwo w ciemno! Zawsze!
Piwko za skolopendrę. Miałem 3, każda piękna jak ta na filmiku. Jedna to nawet zakumplowała się z karaczanem który miał byc jej jedzeniem. Przez 2 lata mieszkały sobie w terrarium, łaziły po sobie i zero agresji. Ona wcinała sobie świerszcze i inne robale, karaczan z kolei lubił cukier który mu sypałem na kamień.
No i to jest prawdziwe piękno natury, a nie jakieś jebane węże wpierdalające króliki po pokojach
Proszę o radę eksperta gdzie kupić skolopendrę, jak stworzyć dla niej ciepły i przytulny domek, czym karmić itd. Chciałbym wychować taką ślicznotkę od małego, z góry dziękuję za info.
Ciekawe jak bych kupił takó skolopendre czy by mi te kurwy myszy wpierdoliła. Te chuje kakowe tyle zimnioków już wpierdoliły.
Dawać tu Geralta!
@Majkizrpgw -> Jak chcesz się dowiedzieć to poszukaj po necie, stron terrarystycznych jest pełno. A jak Ci się nie chce to spierdalaj, bo zwierzak też by się znudził. Wkurwia mnie powoli takie ,,dajcie mi info, bo ja potrzebuję" u ludzi zamiast ,,skoro potrzebuję informacji to idę się dokształcić".
@xionc e2rd Jak skończyła się ta romantyczna historia?
@Truskul
To raczej nie jest piękno natury. Większość typu scen przygotowana jest przez ludzi w specjalnych terrariach. Bo skąd niby na łonie natury wiedzieliby, do której mysiej nory wsadzić kamerę, aby zaraz pojawiła się skolopendra? W terenie na takie sceny czeka się latami.
To raczej nie jest piękno natury. Większość typu scen przygotowana jest przez ludzi w specjalnych terrariach. Bo skąd niby na łonie natury wiedzieliby, do której mysiej nory wsadzić kamerę, aby zaraz pojawiła się skolopendra? W terenie na takie sceny czeka się latami.
Dobry skurwiel, uszy obżarte, widać że takie bitki to dla niego nie pierwszyzna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów