📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Weźmiesz czarno kure..."
Kuźwa całe wiadro ziarna a ona myszy dziobie?
Kura morderczynia.
BTW
przyznaj, że bałeś się je zaciukać, kot cię olał i głupia kura została?
Kura morderczynia.
BTW
donkapusta napisał/a:
BTW
Miałem dwie, ale jednej odrosły lotki i spierdolila gdzies do sąsiadów, a druga sie schorowała, przestała jeść i same kości z piórami zostały, to sie kark ukręciło
kura pewnie ma to zakodowane bo tego typu szkodniki mogą pewnie wyżerać jajka a kot to nażre się w domu i ma w gdzieś.
(przypuszczenia, nie jestem ekspertem)
(przypuszczenia, nie jestem ekspertem)
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
kupuję koguta
Kogut bedzie Cie tylko wkurwiał z rana, a od kurki masz codziennie jajko, czasem dwa
donkapusta napisał/a:
Kuźwa całe wiadro ziarna a ona myszy dziobie?
Miałem kiedyś kury, od wszelkiego ziarna, paszy czy roślin wolą wszystko co się rusza - robaki, dżdżownice, pająki, jak widać na filmie również drobne ssaki. Kura generalnie zje wszystko (nawet kamienie, ale to ponoć ma im pomagać w trawieniu) co napotka, ale generalnie preferuje żywy pokarm. Cały czas chodzi i grzebie w ziemi w poszukiwaniu robactwa, jak w ich zagrodzie zaczniesz kopać szpadlem to wszystkie się zbiegną i będą się prześcigały w wyjadaniu robali z przekopanej ziemi.
AleDlaczego napisał/a:
"Weźmiesz czarno kure..."
"Weźmisz czarno kure" gamoniu Andrzeja to ty szanuj.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów