📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Normalnie jak bramka na autostradzie.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Łzy wzruszenia zalały mi oczy.
"myto to myto a koryto to koryto... bez myta nie napełnimy koryta... sam to wymyśliłem" tak było nie zmyślam
RickLafleur napisał/a:
Krukowate to cwaniaki. Lubię je za inteligencję - w odróżnieniu do ssaków o podobnym kolorze
Dokładnie - złapała się w korytarz powietrzny przed samochodem - a raczej chyba próbuje złapać wir ją zadowalający.
Myślałem, że inkasent miś wyjdzie z lasu
I to jest właśnie ten ptasi móżdżek...Mam papuga ( samiec, Afrykanka Meyera ) inteligencja, kojarzenie faktów z sytuacjami, a przede wszystkim cwaniactwo tego gagatka, jest na dużo wyższym poziomie, niż u większości czarnych, którzy są bohaterami filmów na tym portalu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów