Piwo za prawidłowe użycie słowa "małpa": klasyfikuje się naczelnych ze względu na zachowanie a nie kolor. Ten pan do Homo Sapiens należał tylko biologicznie (podobnie jak np. pomidor jest biologicznie owocem).Nigdy się małpy nie nauczą
Zaś co do "info": byłoby lepiej gdyby ~_Yarko_ napisał parę zdań, bo artykuł ciekawy. Ja np. nigdzie młotka nie zauważyłam.
Otóż małpa dostał szajby na widok robót drogowych (też nie ujętych na filmie) i zaczął walić samochodem w pojazd naprawczy który miał wieżyczkę z dźwigiem. Jeden z roboli na dźwigu został przy tym ciężko ranny. Po tym małpa wysiadł i z młotkiem w ręku dopierdalał się do owych roboli. Przyjechały smerfy, zaś nagranie mamy wyłącznie z samego końca interwencji.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Piwo za prawidłowe użycie słowa "małpa": klasyfikuje się naczelnych ze względu na zachowanie a nie kolor. Ten pan do Homo Sapiens należał tylko biologicznie (podobnie jak np. pomidor jest biologicznie owocem).
Zaś co do "info": byłoby lepiej gdyby ~_Yarko_ napisał parę zdań, bo artykuł ciekawy. Ja np. nigdzie młotka nie zauważyłam.
Otóż małpa dostał szajby na widok robót drogowych (też nie ujętych na filmie) i zaczął walić samochodem w pojazd naprawczy który miał wieżyczkę z dźwigiem. Jeden z roboli na dźwigu został przy tym ciężko ranny. Po tym małpa wysiadł i z młotkiem w ręku dopierdalał się do owych roboli. Przyjechały smerfy, zaś nagranie mamy wyłącznie z samego końca interwencji.
dzięki za opisanie sytuacji.
Przeczytaj link z opisu: gostek najpierw taranował samochodem pojazd naprawy drogowej (przy czym ciężko uszkodził robola), potem skakał do nich z młotkiem w ręku. To nie jest zwykły wkurw.Mi trochę szkoda tego odstrzelonego: normalnie ubrany, po głosie kulturalny facet (fakt wkuwiony i przeklina, ale zdaje się być zwyczajny). Ja rozumiem odstrzelić jakąś patologię, ale takiego zwyczajnego gościa, któremu z dużym prawdopodobieństwem puściły nerwy w wyniku problemów osobistych, to szkoda.
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Mi trochę szkoda tego odstrzelonego: normalnie ubrany, po głosie kulturalny facet (fakt wkuwiony i przeklina, ale zdaje się być zwyczajny). Ja rozumiem odstrzelić jakąś patologię, ale takiego zwyczajnego gościa, któremu z dużym prawdopodobieństwem puściły nerwy w wyniku problemów osobistych, to szkoda.
jeśli reagujesz (Szczególnie w ameryce) na polecenia policjanta z bronią dobytą z kabury tantrum jak dziecko z podstawówki to ni chuj nie jesteś normalny. Rozumiem, że nie masz nic przeciwko darciu mordy do przypadkowych osób i ok. Każdy przyjął swoją dozę wychowania.
Piwo za prawidłowe użycie słowa "małpa". Ten pan do Homo Sapiens należał tylko biologicznie (podobnie jak np. pomidor jest biologicznie owocem).
Fajny przykład hehehe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów