18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Na barana
~_Yarko_ • 2022-02-19, 15:42

Nawoj, Uzbekistan.
53-letni mężczyzna zmarł w wyniku upadku z ruchomych schodów w centrum handlowym, jego trzyletnia wnuczka przeżyła i trafiła do szpitala.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policeman 2022-02-19, 15:44 23
Wreszcie to zobaczyłem :O
Wiele razy widywałem jak głupi tatuś bierze dzieci na barana na takich schodach, tak jakby nie zdawał sobie sprawy, że to zbliżona do chodzenia z kimś na barana nad przepaścią i pomyślałem sobie, że nadejdzie kiedyś dzień, jak któremuś się ta kurwa głupota zemści.

P.S "wreszcie" nie oznacza, że napawa mnie to szczęściem, wręcz przeciwnie.
Zgłoś
Manolito666 2022-02-19, 15:47 1
Policeman napisał/a:

Wiele razy widywałem jak głupi tatuś bierze dzieci na barana na takich schodach, tak jakby nie zdawał sobie sprawy, że to zbliżona do chodzenia z kimś na barana nad przepaścią i pomyślałem sobie, że nadejdzie kiedyś dzień, jak któremuś się ta kurwa głupota zemści.

Z opisu wynika, że nie był to głupi tatuś, tylko głupi dziadziuś.
Zgłoś
plastic 2022-02-19, 16:33 4
sadol sadolem ale to jest kurwa straszne oO
może mam jakiś miętki dzień, bo aż mną wszcząsło
Zgłoś
Znawca_Cipek 2022-02-19, 16:37 53
Was kiedy kto nosil na barana....Przeciez on trzymal dziecko na rekach, a nie na barana!
Zgłoś
spiritquake 2022-02-19, 16:57 4
Policeman napisał/a:

Manolito666 napisał/a:

Z opisu wynika, że nie był to głupi tatuś, tylko głupi dziadziuś.

wiecie co to znaczy na barana?
Zgłoś
Aleo 2022-02-19, 16:59 1
ale baran
Zgłoś
baronturbina 2022-02-19, 18:42
spiritquake napisał/a:

wiecie co to znaczy na barana?

To coś jak na pieska?
Zgłoś
jozue 2022-02-19, 19:09 3
o kurwa co za idiota, szkoda że jego kaszojad też nie zdechł nie można przedłużać tak debilnych genów
Zgłoś
kuzyng 2022-02-19, 19:46 2
Faktycznie różne gówno się tu ogląda, lecz to vidjo jest wstrząsające, niby nic a straszna tragedia...
Zgłoś
paul78 2022-02-19, 19:48 2
jozue napisał/a:

o kurwa co za idiota, szkoda że jego kaszojad też nie zdechł nie można przedłużać tak debilnych genów

szkoda, że ty nie zdechłeś, nie pierdoliłbyś tyle w internetach
Zgłoś
Heliar 2022-02-19, 19:59 11
Trzymał kaszojada na ręce i nie patrzył gdzie stawia stopy, a stanął w punkcie zgięcia. Gdyby nie kaszojad to pewno by go nie przegięło za barierkę, a kaszojad nie pociągnął w dół. Patrząc dalej wstecz, gdyby nie kaszojad, to by zapewne patrzał, gdzie stawia stopy, więc śmiało można powiedzieć, że kaszojad zabił dziadka i przeżył. Wcześnie zaczyna jebana

Tylko nie piszcie, że moja logika jest porypana, moim zdaniem ma się całkiem nieźle, a doświadczenia z dzieciństwa kształtują nas na całe życie.
Zgłoś
glenton 2022-02-19, 21:08 9
jakim trzeba być zjebem żeby odjebać taki numer?
Zgłoś
~_Yarko_ 2022-02-19, 21:13 1
Filmy wrzuca się często w pośpiechu.
Bądźcie bardziej wyrozumiali, jeśli po dłuższej analizie materiału okazuje się, że pewne zdarzenia odbyły się inaczej.
Zgłoś
mazga50 2022-02-19, 21:54 1
Policeman napisał/a:

On ją trzymał na ręce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem