Nawoj, Uzbekistan.
53-letni mężczyzna zmarł w wyniku upadku z ruchomych schodów w centrum handlowym, jego trzyletnia wnuczka przeżyła i trafiła do szpitala.
Wreszcie to zobaczyłem :O
Wiele razy widywałem jak głupi tatuś bierze dzieci na barana na takich schodach, tak jakby nie zdawał sobie sprawy, że to zbliżona do chodzenia z kimś na barana nad przepaścią i pomyślałem sobie, że nadejdzie kiedyś dzień, jak któremuś się ta kurwa głupota zemści.
P.S "wreszcie" nie oznacza, że napawa mnie to szczęściem, wręcz przeciwnie.
Wiele razy widywałem jak głupi tatuś bierze dzieci na barana na takich schodach, tak jakby nie zdawał sobie sprawy, że to zbliżona do chodzenia z kimś na barana nad przepaścią i pomyślałem sobie, że nadejdzie kiedyś dzień, jak któremuś się ta kurwa głupota zemści.
Z opisu wynika, że nie był to głupi tatuś, tylko głupi dziadziuś.
o kurwa co za idiota, szkoda że jego kaszojad też nie zdechł nie można przedłużać tak debilnych genów