Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blaszana podłoga jest pod prądem,za nią jest basen z gorącym olejem-zwierzę ma się zanurzyć całe by później łatwiej je było oskórować-ciężko się zdejmuje skórę z wołowiny-zabiłem kilka tysięcy takich sztuk w Prudniku .później odpuściłem bo za mało płacili.
No dzięki. Zdjąłeś mi kamień z serca, że to takie sadystyczne. To już chyba mi nie wrzucą tego w suchary Piwo dla Ciebie
Ty jaja sobie robisz? Przecież ta krowa była żywa. W Polsce takie coś nie jest dozwolone.
@jbone
Ty jaja sobie robisz? Przecież ta krowa była żywa. W Polsce takie coś nie jest dozwolone.
Co Ty, nie wiesz, jedna ubojnia dla Inspekcji Weterynaryjnej, druga do pracy... nie takie rzeczy się u nas potrafi odpierdzielić na sztukę.
one się myją w wodzie aby nie mieć chorób codziennie tak robią
zwykła woda i zmywa gówno itp jak w myjni
Te krowy skaczą w gówno, jak slumdog...
blaszana podłoga jest pod prądem,za nią jest basen z gorącym olejem-zwierzę ma się zanurzyć całe by później łatwiej je było oskórować-ciężko się zdejmuje skórę z wołowiny-zabiłem kilka tysięcy takich sztuk w Prudniku .później odpuściłem bo za mało płacili.
Ty pierdolony morderco! Powinieneś zdychać w pierdlu!
@jbone
W jakim świecie Ty żyjesz? W Polsce inspektorki sanitarne biegają po sklepach i salonach kosmetycznych. Sam byłem świadkiem jak przez dwa tygodnie zajmowali się tym że linia kafelek w ubikacji była o 20 centymetrów za nisko, a zakład nie miał nic do czynienia ze "spożywką".
łykacie to jak pelikany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów