📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to się nazywa siłownia, tutaj się uczysz wytrzymałości, precyzji, szybkości i siły, a nie pseudo siłownia na pokaz. He, he. To jest motywacja, bo można zarobić i się wiele nauczyć.
panpowazny napisał/a:
Jebnij się głowę, wyjdź przed dom i zobacz czy Cię niema w piwnicy.I to się nazywa siłownia, tutaj się uczysz wytrzymałości, precyzji, szybkości i siły
@Anonymouz popracowałbyś trochę na budowie to wiedziałbyś o co chodzi... no ale wracaj na swojego orbitrek'a i ostrożnie bo Ci się odciski zrobią !
Co ma piernik do wiatraka ? Jak w ogóle możesz porównywać taki wysiłek fizyczny do siłowni ? Oczywiście, zwiększysz wytrzymałość, w jakimś stopniu siłe ale nie urośniesz tak jak na siłowni. To tak samo jak byś porównał Poloneza do Ferrari Niby samochód ale jednak nie to samo... Siłownia to całkiem inna bajka Ma swoje dziedziny i nie wpierdalaj jej w prace na budowie.
Ps. Tak sam pracowałem na budowie tak dla ścisłości i wiem co to jest łopatą kopać 2 czy 3 dni
Ps. Tak sam pracowałem na budowie tak dla ścisłości i wiem co to jest łopatą kopać 2 czy 3 dni
@Matush5 Ja pierdole 3 dni, nie no szacun. Się nazapierdalałeś, że hoho.
PS. Dla ścisłości byłem na siłowni kiedyś.
PS2. Co ma porównanie Poloneza do Ferrari to nie wiem..
PS3. Myślałem, że na siłownie chodzą żeby dopakować siłę, a nie urosnąć.
PS4. Spierdalaj
PS. Dla ścisłości byłem na siłowni kiedyś.
PS2. Co ma porównanie Poloneza do Ferrari to nie wiem..
PS4. Spierdalaj
Cytat:
To myślę, że dyskusja już się skończyła
Cytat:
@Betelgeuse To kolego lepiej nie myśl za duzo bo twoje pojecie o sportach silowych jest zerowe.
Co do twojego PS4. w ktorym dodatkowo podkresliles swoja arogancje i ogolny dol intelektualny, sam spier...aj najlepiej na budowe ;]
@Matush5
zależy też na jakiej budowie pracujesz, bo jak docieplasz styropianem czy w wykończeniówce to nie masz jak nabrać mięśni, ale jak jesteś 'młody' i stoisz na dole i mieszasz klej, a następnie potem ciągniesz liną na 10 piętro 30kg wiadra z klejem do 5 roboli to szybko się wyrobisz. a jeszcze jakbyś coś brał tak jak na siłowni to byś szybko urósł.
syn mojego byłego szefa, chodzi na siłownie od 5 lat i za każdym razem gdy przychodził coś popracować - ( parę dni tylko i w dodatku na 9, a my zaczynaliśmy od 6), to się chwalił ile to on nie wyciśnie na klatę, na nogi, bica i wgl. rzeźnik fchuj, ponad 100kg waży, a gdy przyszło, co do czego to nie był wstanie przenieść 2 worków cementu od auta do magazynku
zależy też na jakiej budowie pracujesz, bo jak docieplasz styropianem czy w wykończeniówce to nie masz jak nabrać mięśni, ale jak jesteś 'młody' i stoisz na dole i mieszasz klej, a następnie potem ciągniesz liną na 10 piętro 30kg wiadra z klejem do 5 roboli to szybko się wyrobisz. a jeszcze jakbyś coś brał tak jak na siłowni to byś szybko urósł.
syn mojego byłego szefa, chodzi na siłownie od 5 lat i za każdym razem gdy przychodził coś popracować - ( parę dni tylko i w dodatku na 9, a my zaczynaliśmy od 6), to się chwalił ile to on nie wyciśnie na klatę, na nogi, bica i wgl. rzeźnik fchuj, ponad 100kg waży, a gdy przyszło, co do czego to nie był wstanie przenieść 2 worków cementu od auta do magazynku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów