Suki takie są
Suki takie są
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"w każdej kobiecie kurwy jest 2/3 a w każdej polce 3 czarne bolce "
Nie każda Polka jest jak te z Twojej rodziny. Powiedziałbym nawet, że to wyjątek, nie norma. Tak że wiesz, jesteście wyjątkową rodziną.
Nie każda Polka jest jak te z Twojej rodziny. Powiedziałbym nawet, że to wyjątek, nie norma. Tak że wiesz, jesteście wyjątkową rodziną.
To był cytat piosenki nie stworzony przeze mnie wiesz że znaczki " " coś oznaczają ????
Boli co polaczku??Hahaha
Polki pragną czarnych bolców i chuja z tym zrobisz zazdrosny białasku
To był cytat piosenki nie stworzony przeze mnie wiesz że znaczki " " coś oznaczają ????
Nie słucham pedalskiej pseudomuzyki białych negrów-niedojebów.
Boli co polaczku??Hahaha
Polki pragną czarnych bolców i chuja z tym zrobisz zazdrosny białasku
jak cię boli, bambusie, to sobie posmaruj.
A czego pragnie Twoja rodzina- to mnie nie interesuje.
Nie słucham pedalskiej pseudomuzyki białych negrów-niedojebów.
jak cię boli, bambusie, to sobie posmaruj.
A czego pragnie Twoja rodzina- to mnie nie interesuje.
Zdradę ci sekret-twoja kobieta marzy o dorodnej,czarnej knadze, więc nie wierz jej kiedy ci mówi, że seks z tobą jest cudowny,bo masz dla niej za małego i jej gdzieś tam w głębi serca siedzi myśl o wielkim,grubym kutasie,którego ty nie masz
^UP tak było
Ja tak właśnie widzę tych polaczków na sadolu...Testo ich wyjaśnia tym filmikiem podręcznikowo
A, tak, wiem, nic.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów