studencie nie czekaj. Napisz juz teraz !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
ahahahahahahahha taaa podbudowywuj się tak, za 5 lat będziesz się zastanawiał do której biedronki albo maka masz bliżej z domu... wyjątkiem są tylko konkretne kierunki techniczne, a tam mały odsetek wychodzi z papierkiem :]
ahahahahahahahha taaa podbudowywuj się tak, za 5 lat będziesz się zastanawiał do której biedronki albo maka masz bliżej z domu... wyjątkiem są tylko konkretne kierunki techniczne, a tam mały odsetek wychodzi z papierkiem :]
Ciekawy fake, szkoda że tylko są tam 2 wyświetlenia
@ up up
widzę, że nie zrozumiałeś ironii
Jeśli idziesz na studia, żeby znaleźć zawód to się nie dziw, że kończysz w biedronce.
Na studia kiedyś się szło, zeby zdobyć wiedzę i poszerzyć horyzonty.
Jak jest teraz widać po ilości głąbów na uczelniach wyższych i bzdurnych uczelniach wyższych.
Mam dla Ciebie złą wiadomość nawet nie wszystkie kierunki techniczne gwarantują Ci dobrą pracę więc się jeszcze zastanów.
A o mnie się nie martw bo doskonale sobie radzę jako freelancer
widzę, że nie zrozumiałeś ironii
Jeśli idziesz na studia, żeby znaleźć zawód to się nie dziw, że kończysz w biedronce.
Na studia kiedyś się szło, zeby zdobyć wiedzę i poszerzyć horyzonty.
Jak jest teraz widać po ilości głąbów na uczelniach wyższych i bzdurnych uczelniach wyższych.
Mam dla Ciebie złą wiadomość nawet nie wszystkie kierunki techniczne gwarantują Ci dobrą pracę więc się jeszcze zastanów.
A o mnie się nie martw bo doskonale sobie radzę jako freelancer
Sorg napisał/a:
Poszedłbym, ale co ja kurwa z pieniędzmi zrobię potem?
Możesz mi przekazać jako darowiznę, dobrze spożytkuję i prezent na święta przyślę w ramach wdzięczności.
Wyzsze wyksztalcenie zwieksza szanse na znalezienie pracy. Tak, to prawda, ale ten wspolczynnik ktory okresle literka K, jest rowny
K=(345*34+3492349*34534992349+192310/5342324023400234*h*ab^33423-345)*0
Pozdrawiam studentow, marnujcie dalej czas...
K=(345*34+3492349*34534992349+192310/5342324023400234*h*ab^33423-345)*0
Pozdrawiam studentow, marnujcie dalej czas...
@up
I po co żeś się tak produkował? Jakby te zero na końcu było jakąś zaskakującą i przezabawną pointą...
I po co żeś się tak produkował? Jakby te zero na końcu było jakąś zaskakującą i przezabawną pointą...
@UP - Zero na koncu zobaczyles dopiero jak to wszystko wyliczyles? Jaka szkoda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów