18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2020-04-11, 16:09 6
zakupy na bogato
Zgłoś
brylant1412 2020-04-11, 16:11 2
nic się nie stało obsługa posprząta

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Hose88 2020-04-11, 16:28 4
brylant1412 napisał/a:

nic się nie stało obsługa posprząta

Masz rację, jakaś Oksana będzie tańczyć na mopie, natomiast Ivanowi jak wypierdolą rachunek, to od razu przetrzeźwieje.

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
eloguma 2020-04-11, 16:46
Tak z ciekawości, jakby to było w Polsce to są jakieś prawa konsumenta od tego czy trzeba płacić jak przystało?
Zgłoś
Svenlee 2020-04-11, 16:50 13
Kumpel się za głowę złapał, a jeszcze nie wiedział, że to nie koniec
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-04-11, 17:04 24
Zdarzyło mi się w Dino Portera zbić... nie byłem najebany, ale tak wyszło, że jedno mi się wymskło.
Kurwa tak mi głupio się zrobiło, że chciałem posprzątać, nie pozwolili. Upierałem się, że zapłacę za zbite piwo, też nie pozwolili,.
Może im też nie policzą??
Zgłoś
TeraJa 2020-04-11, 17:25
tak to jest jak po najebanemu robi się zakupy
Zgłoś
Ivanek25 2020-04-11, 17:40
kto tak alkohole kładzie w sklepie
Zgłoś
racing 2020-04-11, 17:41
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Zdarzyło mi się w Dino Portera zbić... nie byłem najebany, ale tak wyszło, że jedno mi się wymskło.

Kiedyś w Lidlu były sześciopaki kartonowe, złapałem jeden za rączkę i szczęśliwy zapierdalam do kasy. Przed samą kasą podnosząc go do góry kartonik się rozerwał na boku i poleciało wszystko pod taśmę choć wcale mi do śmiechu wtedy nie było Przyszła miła pani ekspedientka z drugim kartonikiem, ja ładnie przeprosiłem za zamieszanie i wziąłem go w obie ręce, delikatnie jak dziecko Druga pani policzyła tylko za ten jeden, zaproponowałem, że zapłacę i za drugi. Odmówiła, dodając że takie rzeczy się zdarzają...
Zgłoś
P................n 2020-04-11, 17:47
Pokaz slajdów widzę od 3 minut i dalej nie wiem, na jakim kacu facet jest. Jebać to.
Zgłoś
zdun 2020-04-11, 17:48 3
Do kaca to jeszcze daleko ..
Zgłoś
LucekSG 2020-04-11, 23:18 2
Co za skurwiała firma daje taki planogram na wyspy XDDD
To logiczne, że znajdzie się typo co się wpierdoli no ale co ja tam wiem.
Zgłoś
KANIBAL22 2020-04-15, 4:32 1
a ja to w zabce musiałem i posprzątać i zapłacić za jedno piwo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów