18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Na czerwonym
o................9 • 2013-03-24, 0:26
Jednak czasami warto spojrzeć czy coś nie nadjeżdża mimo, że mamy zielone...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
tombaz 2013-03-25, 10:04
Bo na każdym cmentarzu jest alejka z tymi, co mieli pierwszeństwo.
Zgłoś
m.a.r.i.o. 2013-03-25, 10:38
bisfhcrew napisał/a:

Gang kosiarkowców.

Yakuza
Zgłoś
cynx 2013-03-25, 16:20
No i chuj, Twoje Nike nie dotrą na czas do sklepu.
Zgłoś
Diger11 2013-03-25, 17:07 3
pan_prezes napisał/a:

@Gien
Skoro widać różnicę, to powiedz wszystkim na czym ona polega, by już nigdy więcej nie dopuścił się tak niewybaczalnego błędu. Ja osobiście na pierwszy rzut oka nie widzę pomiędzy chińskimi a japońskimi znakami większych różnic - koreańskie akurat się mocno wyróżniają.

Jak ktoś wcześniej wspomniał - ktoś kto będzie próbował to wrzucić to też może nie znać tej różnicy, więc nawet dobrze jest jak jest nadmiarowość tagów.

Oto różnica:
Japońsku 右折の禁止
Po Chińsku 禁止右轉
Koreański jest oczywisty.
W wersji Japońskiej jest taki znaczek "の" czyta się jako "no" w j. Chińskim tego znaczku nie ma i nie będzie lecz aby znaleść takie różnice to już byś się musiał nauczyć się hiragany ( i katakany ). Do tego w JP dwa znaczki "禁止" występują zawsze na końcu czytasz jako "kinshi" oznacza to zakaz. Np. 駐車禁止 - zakaz parkowania ( chusha kinshi ), 立入禁止 - zakaz wstępu ( tachiiri kinshi ), 撮影禁止 - zakaz fotografowania( satsuei kinshi ).

77salut napisał/a:

pierdolony burżuj ! wypierdalaj na wikipedie a nie sadistic łosiu !

a co do filmiku jest pierdolniecie jest impreza

Co do ciebie to je* się na ry* nie będę gadał z osobami co myślą, że jak ścisną kogoś bez żadnej puenty to są fajni, otóż nie! Każdy pojazd powinien być uzasadniony i mieć jakiś sens ( już nie mówię o morale bo to może być za trudne dla osób takich jak ty ).

Co do wypowiedzi ~okar19 to bardzo łatwo to wydedukować:
1. Ruch prawostronny ( bardzo mało państw ma ruch lewostronny ) - JP odpada.
2. Znaczki na bank nie są Koreańskie - Korea odpada.

PS: Nie jestem napinaczem tylko zwróciłem uwagę na błędne otagowanie przesłanego filmiku i napisałem dlaczego tak uważam bo dla tych właśnie osób co nie wiedzą to może być pomocne...
Zgłoś
Trimeresurus 2013-03-25, 21:16 1
Ja popieram wszelakich ,,nazistów poprawności" - dlaczego? Bo to Was może choć trochę dokształci, choćby odrobinkę, ale jednak ciemnica mózgowa dozna lekkiego olśnienia. Wkurza mnie postępujący kult zer oraz wszechobecna ignorancja. Rodzice muszą być z Was dumni mocno, że macie w dupie wiedzę wszelaką, serio. Większość cwaniaków, co to mają takie ,,durne rzeczy" w głębokim poważaniu klasyfikuję pod gimbazę i zawodówki oraz przy okazji pozdrawiam środkowym palcem, bo jesteście tyle warci co nic. Myślcie dalej w ten sposób, miejcie w nosie co, gdzie, jak i skąd się bierze to będziecie idealnym materiałem do manipulacji, zero chęci gromadzenia wiedzy i zero aspiracji na coś więcej niż wymaga program edukacji. Sukces rządu jak się patrzy!

Się rozpisałem, pardon, ale mnie żywcem wpienia taka bezczelna ignorancja. Zainteresowania własne na poziomie ,,kiedy wyjdzie nowa gra na kompa" oraz ,,co nowego na kwejkach". Świat i jego aspiracje to faktycznie sinusoida
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem