I w jednym momencie tracisz wszystko ... przez kogoś.
Osiem osób, w tym czworo dzieci
Co za zjebanie umysłowe w tym narodzie. Wiem , że to sadol itp, ale jak można takie rzeczy wypisywać? Co ci Rosjanie zawinili tobie, że tak piszesz? Obyś sam się tak rozjebał i jako jedyny przeżył. A my chętnie pokomentujemy
Ojej pierwszy post od 5 lat i tak zażarcie bronisz kacapów? A co ty kurwa jesteś ukryta ruska opcja?
W skrócie: mają w dupie cały świat, nawet swój naród, dlaczego ja mam się nad nimi litować?
Słyszałeś teksty córek, matek, żon kacapskich?
"Gwałć ukraińskie kobiety ile chcesz tylko zakładaj kondona."
"A czy zginie tu w Rosji czy tam na froncie, co za różnica?"
Widziałeś jak cieszą się z paczek ojca z zajebanymi rzeczami z Ukrainy?
Zapytaj jakiegokolwiek ruska co sądzi o Polsce. Ja to samo myślę o nich.
Nie ma czego i kogo żałować!
Onuco, nam nie ale komuś coś robią bo to bandycki naród, bronisz bandytów a Polakom źle życzysz tfuu
W chuju mam że to mój 1 post od 5 lat. Mam tu konto bo lubię oglądać i obserwować. Ale jak juz od ponad roku czytam te zawistne komentarze w stronę Rosjan, to przestaję się dziwić czemu Niemcy w 39 roku zachowywali się jak zwierzęta. Jesteś tak zaślepiony propagandą, że jak by Ci kazali iść na "Moskwę" to byś poszedł bo tak w tv mówili. I później się dziwić że naród w samym centrum europy zamiast być mocarstwem jest popychadłem wszystkich dookoła.
Co za zjebanie umysłowe w tym narodzie. Wiem , że to sadol itp, ale jak można takie rzeczy wypisywać? Co ci Rosjanie zawinili tobie, że tak piszesz? Obyś sam się tak rozjebał i jako jedyny przeżył. A my chętnie pokomentujemy
Widać, żeś głupszy od buta. Fakt wyprzedzający to skończony kretyn, którego mi nie żal, ale postronnych osób i dzieci?
Jak mocno trzeba być upośledzonym, by politykę mocarstwa łączyć ze zwyczajnymi ludźmi?
Jaki masz wpływ na to, że nasi umiłowani przywódcy zasilają armię ukraińską z Twoich pieniędzy? Jaki masz wpływ na to, że Sasza i Marina przyjeżdżają tu po socja?. I w końcu jaki masz wpływ na to, że kupa ukrów przyjechała tutaj bo wykupiła sie za łapówkę i jeżdżą najebani po naszym Kraju? Możesz jedynie groźnie pomachać palcem w bucie.
Kurwa. koleś ty jakiś zjebany umysłowo jesteś totalnie, ty wróć się do szkoły i poucz o tym co ruskie zrobiły naszym dziadom i ojcom w czasie wojny i na jej początku i później podczas "wyzwalania". Potem poucz się o tym co się działo w naszym kraju po wojnie, ten syf który mamy w kraju teraz, to jest właśnie pokłosie tego co było wtedy, a to zawdzięczamy głównie twoim ulubionym ruskim. do wcześniejszej historii się już nawet nie będę odwoływał. Ale w sumie to byli tamci "historyczni rosjanie" tyle że oni w większości wcale kurwa nie są teraz lepsi. Pooglądaj sobie w necie analizę ich programów propagandowych, programy i ich młodzieży, poczytaj jakieś artykuły które traktują o tym co ruskie sądzą o wojnie, jakie są nastroje społeczne i co cywilizowane ruskie wojsko robi w Ukrainie. Wyjdź z tej swojej zawilgoconej piwnicy i przejrzyj kurwa zjebie na oczy.
Kurwa. koleś ty jakiś zjebany umysłowo jesteś totalnie, ty wróć się do szkoły i poucz o tym co ruskie zrobiły naszym dziadom i ojcom w czasie wojny i na jej początku i później podczas "wyzwalania". Potem poucz się o tym co się działo w naszym kraju po wojnie, ten syf który mamy w kraju teraz, to jest właśnie pokłosie tego co było wtedy, a to zawdzięczamy głównie twoim ulubionym ruskim. do wcześniejszej historii się już nawet nie będę odwoływał. Ale w sumie to byli tamci "historyczni rosjanie" tyle że oni w większości wcale kurwa nie są teraz lepsi. Pooglądaj sobie w necie analizę ich programów propagandowych, programy i ich młodzieży, poczytaj jakieś artykuły które traktują o tym co ruskie sądzą o wojnie, jakie są nastroje społeczne i co cywilizowane ruskie wojsko robi w Ukrainie. Wyjdź z tej swojej zawilgoconej piwnicy i przejrzyj kurwa zjebie na oczy.
Ekhem - ten wpływ ma się w czasie wyborów.
Wiem, że często jest bardzo trudno, bo zazwyczaj uczciwi ludzie nie kandydują, ale czasem daje się wybrać te mniejsze ścierwa.
Tyle że trzeba ruszyć dupsko i iść na te wybory.
Tak jak debile (tak!) potrafią się mobilizować, by się przebrać w biało-czerwone stroje i iść/jechać drzeć mordy, bo ktoś tam jedzie na nartach, gra w tenisa czy kopie piłkę, tak da się zmobilizować, by raz na 4 lata czy pięć lat poświęcić kwadrans na głosowanie. I - w trosce o swoje dzieci - poświęcając tak przez całe życiew sumie jedną dobę, można by doprowadzić do tego, że w Sejmie kanalii byłoby parę, może paręnaście procent tylko.
Z korzyścią dla kraju...
Ech, marzenia.
Bo to są właśnie ameby takie jak ty. Przez takie ameby dochodzi do wojen. Gówno z telewizorów które puszczają im w Rosji wyprało tej części społeczeństwa mózg tak jak nasze gówno z naszych telewizorów tobie. Pozniej ty idziesz z karabinem na takiego Janusza jak ty tylko z czerwoną gwiazdą, rozpierdalacie pół świata a Kaczyński Putin czy chłopaki z Żymu się śmieją siedzą w bunkrach i liczą siano. Zresztą i tak nie pojmiesz
Jak narazie to ty jesteś zjebany.Antyruska propaganda nasrała ci do tego tępego łba i zamiast myśleć się emocjonujesz.Powiedz dlaczego wielbisz USrAel pomimo że to oni napadli na najwięcej krajów i wymordowali najwięcej ludzi przez ostatnie 70 lat? Pomijając już fakty historyczne że sponsorowali od 1934 NSDAP
Szukałbym, jak byś ze mną mieszkał. Po tym co napisałeś jesteś dla mnie umysłowym zjebem. Nie moja wina, że w moich oczach zapracowałeś na to swoimi poglądami. A że to cie obraża, bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.Zjeba szukaj w domu.
Jeżeli uznasz przedstawicieli jakiegoś narodu za karaluchy, to we własnej ocenie jesteś usprawiedliwiony w procesie ich tępienia. Tak uważali naziści. Obecna narracja i odczłowieczanie Rosjan niewiele się różni od tego co robili Niemcy wobec Żydów niecałe 100 lat temu.
Bo to są właśnie ameby takie jak ty. Przez takie ameby dochodzi do wojen. Gówno z telewizorów które puszczają im w Rosji wyprało tej części społeczeństwa mózg tak jak nasze gówno z naszych telewizorów tobie. Pozniej ty idziesz z karabinem na takiego Janusza jak ty tylko z czerwoną gwiazdą, rozpierdalacie pół świata a Kaczyński Putin czy chłopaki z Żymu się śmieją siedzą w bunkrach i liczą siano. Zresztą i tak nie pojmiesz
Pierdolisz koluniu. Mioja babcia opowiadała że podczas IIWŚ ruscy byli gorsi od niemców, dlaczego??? Szwabisko przynajmniej krowę zostawiło jak widział że są małe dzieci, a ruski jak ,,szedł,, nawet pająków na pajęczynach nie zostawił. Nie wiem czy pojmujesz ale wtedy telewizorów za wiele nie było. Jebać całą kacapię, jak wojna w ukrainie się zaczynała cała rosja że haraszo, bolszaja rosija itp. itd
Następny ćwierćinteligent, wklej mi tutaj cytat z mojego posta, że wielbię lub chociaż lubię USA lub Izrael. Nie ma czegoś takiego jak antyruska propaganda. Są ruscy ktorzy robią to co robią, dla inteligentnych ludzi to wystarczy żeby wysnuć odpowiednie wnioski, nie potrzeba żadnej antyruskiej propagandy. Propaganda to jest antypolska, antyukraińska, antyzachodnia itp w tym się specjalizują obecnie ruscy i ich poplecznicy tak jak ty pisząc to co piszesz. Zresztą twój nick już pokazuje żeś umysłowa ameba i tyle w temacie.
Szukałbym, jak byś ze mną mieszkał. Po tym co napisałeś jesteś dla mnie umysłowym zjebem. Nie moja wina, że w moich oczach zapracowałeś na to swoimi poglądami. A że to cie obraża, bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.