Panowie z drogówki zatrzymali podchmielonego dresa, typowego JP 100%, HWDP, jebać sond, tylko buk może mnie oceniać. Dał popis chamstwa i buractwa. Policjanci ledwo się powstrzymywali. Ja bym chyba mu profilaktycznie jebnął...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole... takich to tylko wziąć i spałować do nieprzytomności! Sadzą się jeden z drugim, a potem płacz jaka to policja zła i okropna. Pierdolone, zajebane dresiarskie ścierwo. Takie chodzące gówno nie powinno mieć żadnego prawa do życia
Uh... użyłem maści i już mi lepiej. To cudo działa cuda
Uh... użyłem maści i już mi lepiej. To cudo działa cuda
Oto proszę państwa nasza piękna stolica stolica i jej mieszkańcy
Z dziada pradziada rodowity warszawiak, jak to mówi stare przysłowie "Nad Warszawiaka nie masz cwaniaka"
Dziwi mnie to że nie zawieźli typa na izbę wytrzeźwień.
Dziwi mnie to że nie zawieźli typa na izbę wytrzeźwień.
To tacy właśnie "rycerze ortalionu " psują między innymi marsz Niepodległości to tacy właśnie kretyni pod płaszczykiem " jestem patrioto" uragaja poważnie szeroko pojętemu Ruchowi Narodowemu .
Ten tu okaz zapewne buty i ortalionik kupił za pieniądze rodziców aa na swoje wydatki zarabia juz pewnie nielegalnie i taka oto parowa stawia siebie ponad normalnego obywatela uczciwego itd .
To ze ci policjanci nie wbili wymoczka w asfalt jest tylko potwierdzeniem tego ze Polska policja działa profesjonalnie tylko w niewielu przypadkach ,bo uważam ze policjant to nie powinien być ja kurwa bonzo jakiś ale szacunek do siebie powinien egzekwować
Ten tu okaz zapewne buty i ortalionik kupił za pieniądze rodziców aa na swoje wydatki zarabia juz pewnie nielegalnie i taka oto parowa stawia siebie ponad normalnego obywatela uczciwego itd .
To ze ci policjanci nie wbili wymoczka w asfalt jest tylko potwierdzeniem tego ze Polska policja działa profesjonalnie tylko w niewielu przypadkach ,bo uważam ze policjant to nie powinien być ja kurwa bonzo jakiś ale szacunek do siebie powinien egzekwować
A później kurwa płacz, że policja bije a ja tylko przez drogę przechodziłem.
Dres do wora, wór do jeziora.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów