📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najpierw się na wciągają cookie a później siadają za kierownicę i tego efekty właśnie są takie jak widać na załączonym filmiku
Dziecko sam wciagasz oranżadę nosem ze sklepiku szkolnego
Zabawy na skuterach wodnych to debilizm, mam znajomego który przez taki wypadek ma uszkodzoną nogę i może zostać kaleką.
elim napisał/a:
Zabawy na skuterach wodnych to debilizm, mam znajomego który przez taki wypadek ma uszkodzoną nogę i może zostać kaleką.
Ale przecież velture miał cukrzycę
No niestety w Polsce też nie ma żadnych ograniczeń jeżeli chodzi o skutery wodne. Jest jeden patent motorowodny, który właściwie upoważnia do wszystkiego, a zdać go może w jeden weekend byle ćwok. Efekt taki, że potem takie wodne motocipy biorą najmocniejsze skutery wodne w pierwszej lepszej wypożyczalni i zapierdalają ~100km/h parę metrów od pomostu, tuż obok kajaków czy nawet kąpielisk. To taki wodny odpowiednik motocipy albo pedalarza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów