📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Tez bym chciał skakać do obręczy w klapkach, pełen szacunek.
A siła ponadprzeciętna, niszczy tarcze jak Shaq.
A siła ponadprzeciętna, niszczy tarcze jak Shaq.
Flodzia, okolice masz niepierwszej świeżości , ale w uznaniu Twojego wkładu łap piwko za materiał własny!
no jestem zachwycony tematyką, jakby u nas na podwórkach wiejskich bylo leij
durny post do osunięcia
durny post do osunięcia
I tak dobrze skończył, bo myślałem że go zastrzelą
owsiki w dupie się miało, wroble stadami latały, na pączkach q spożywczym pełno os, motyli z brązowym oczkiem na skrzydłach pełno było i bąki latały a jak się człowiek pizną w czoło to guz wyskakiwał dziś tego zjawiska nie ma, podeszwy odpadywały z butow, ehh to nie wróci już
Idę dziś na śliwki na działki tylko niech się zciemni
owsiki w dupie się miało, wroble stadami latały, na pączkach q spożywczym pełno os, motyli z brązowym oczkiem na skrzydłach pełno było i bąki latały a jak się człowiek pizną w czoło to guz wyskakiwał dziś tego zjawiska nie ma, podeszwy odpadywały z butow, ehh to nie wróci już
Zbysław napisał/a:
Niech Ci sraczka rzadką będzie
Co się tu ostatnio odwala na tym sadistiku, samą kupa
Wstał szybko jak w jakiejś taniej komedii
ło panie boze wiesz sie wylewa z twojej pisowni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów