Więc robactwo wylazło na powierzchnię
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O, niedawno widzialem cos na youtube ze Miami ma serdecznie dosyc plagi czarnych ktorzy w czasie spring break zalewaja miasto jak szarancza i robia tyopwe malpie figle ktorych sadolom nie trzeba tlumaczyc.
W tym sezonie miasto zrobilo kampanie, w ktorej tubylcy sugerowali przyjezdnym zeby nie przyjezdzali. Na tych reklamach uzyto samych kolorowch aktorow, bo bron boze zeby bialy tak do nich mowil, ale czarni "aktywisci" i tak byli oburzeni, bo rasizm.
W tym sezonie miasto zrobilo kampanie, w ktorej tubylcy sugerowali przyjezdnym zeby nie przyjezdzali. Na tych reklamach uzyto samych kolorowch aktorow, bo bron boze zeby bialy tak do nich mowil, ale czarni "aktywisci" i tak byli oburzeni, bo rasizm.
Tylko wiązka granatów w młyn a świat stałby się odrobinę lepszy
Gdyby ktoś mnie zapytał, co przedstawia to wideo, to bym odpowiedział, że afrykańskie wybrzeże...
Widać, że biali w pracy, to robactwo może korzystać z dobrobytu.
Jak widzę takie materiały, to odruchowo szukam loga Animal Planet albo głosu Krystyny Czubównej.
Jak widzę takie materiały, to odruchowo szukam loga Animal Planet albo głosu Krystyny Czubównej.
Dlaczego na płazy nie ma przedstawicieli białych, Azjatów ani Meksykanów?
Tożto się nawet na karmę dla lwów nie nadaje, bo by lwy wzdychały. Trudno, irzysk nie będzie
jakim cudem ten kraj jest tak silny gospodarczo ,ekonomicznie oraz militarnie ....
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Oni podobno zimują tam na tel plaży, zakopują się w ziemi i wchodzą w hibernację, jak robi się ciepło wykopują się i wylęgają falami na plażę jak widać na tym video, a wtedy zawsze co roku dochodzi do awantur
co to za plaża pełna negroidów ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów