Nie ma to jak wyczerpująca odpowiedź
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Takie suche, że aż się zadławiłem... ale piwo postawię, żeby popić.
Ale to stare, smiałem się z tego jeszcze, gdy bylem w 3 klasie podstawówki. Z 9 lat temu to było, po cholerę wy wyszukujecie takie stare gnioty z otchłani internetu?
Ale to stare, smiałem się z tego jeszcze, gdy bylem w 3 klasie podstawówki. Z 9 lat temu to było, po cholerę wy wyszukujecie takie stare gnioty z otchłani internetu?
Nienawidzę katechetek. Wielkie, kurwa, nauczycielki, uważające, że ich przedmiot to chuj wie co.
Teraz nie zda z religii i będzie kiblował
Jakby na KOLANIE pisał
zda religie possie w imie boga i dowidzenia księża mają motto ,,żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek"
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
G1MP napisał/a:
Nie wiem po jaki chuj ten przedmiot dalej istnieje w programie nauczania.
Ustawowo w szkole do wyboru jest religia lub etyka.
Na świadectwie jest rubryka "religia/etyka - ..................." (<- miejsce na ocenę, oczywiście).
Przedmiot nie realizowany nie jest wykreślany dzięki czemu osoby niepowołane nie zapuszczą żuriawa ponad ramieniem delikwanta na świstek z ocenami.
@edit
W sumie, cała moja wypowiedź nadal nie tłumaczy po chuj ten przemiot w szkołach (jakby traktował o wszystkich religiach na równi to co innego).
byli już piekielni, mistrzowie, teraz wyciągamy karteczki... Jeszcze trochę i kwejk=sadol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów