📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Niby taka bieda a każdego na kamerkę stać w tej Rosji... Ta zachodnia propaganda;)
Kurwa miałem wczoraj dzwona, skasowałem całkowicie samochód. Podwójnie nieprzyjemnie ogląda się takie filmiki... Jak będę miał chwilę porobię zdjęcia i wrzucę.
"Na letnich oponach... W Rosji "
Nie musiałeś pisać że u sowietów. To było logiczne
"Na letnich oponach... W Rosji "
Jakbym nie napisał to dostałbym warna za brak opisu.
ramzei, dawaj zdjęcia
na jakich letnich oponach?
wczoraj jechałem ekspresówką z gór do wawy. warunki rano były fatalne i jadąc setką też mnie rzuciło na lewy pas, więc odbiłem na prawy, znowu lewy, znowu prawy. Nie wiem czy się udało wyprostować auto bo mam szczęście czy po prostu zdejmując nogę z gazu i nie hamując liczyłem że tak się uda.
Za mną mieli pewnie ładne uśmiechy na twarzach
a mam zimówki
wczoraj jechałem ekspresówką z gór do wawy. warunki rano były fatalne i jadąc setką też mnie rzuciło na lewy pas, więc odbiłem na prawy, znowu lewy, znowu prawy. Nie wiem czy się udało wyprostować auto bo mam szczęście czy po prostu zdejmując nogę z gazu i nie hamując liczyłem że tak się uda.
Za mną mieli pewnie ładne uśmiechy na twarzach
a mam zimówki
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Miał letnie, bo tak było napisane w źródle, z którego filmik wziąłem.
@dumad masz zimówki, ale przede wszystkim masz zero w głowie... setka w (jak piszesz) fatalnych warunkach...
jak mnie wnerwiaja takie lajzy, u ktorych licznik konczy sie na 20-30km/h podczas opadow sniegu - niech kurwa skorzystaja z mks, pks jesli nie potrafia prowadzic - beda szybciej na miejscu i nie beda blokowac drogi dla normalnych kierowcow.
pierdolisz.
jak mnie wnerwiaja takie lajzy, u ktorych licznik konczy sie na 20-30km/h podczas opadow sniegu - niech kurwa skorzystaja z mks, pks jesli nie potrafia prowadzic - beda szybciej na miejscu i nie beda blokowac drogi dla normalnych kierowcow.
@bananek na drodze nie było ślisko. dopiero jak wjechałem na inny asfalt (była wycieta nawierzchnia i załatana jakims asfaltem a la smoła) metrowej długości i szerokości dwóch pasów od rrazu zarzuciło auto. wiec doswiadczenie z kazda podróza rosnie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów