Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MrNeko napisał/a:
Nie zesraj się przypadkiem
Żebyś Ty się k🤬a nie zesral czasem

Matt napisał/a:
Fajny filmik prawie na harda i tak sp🤬olony tymi cz🤬chami którymi już zygam, a i jeszcze ta piosenka no ja p🤬le
Prawda Matt, też rzygam,
Ma ktoś link bez przeróbki? Aż mnie ciekawi czy go wygięło czy co

Po pierwsze to kwestia perspektywy i może się okazać, że głowa nawet wyprostowana się pod tym mostem zmieści, poza tym nie sądzę, żeby ta prędkość była na tyle duża, żeby zabić. Najwyżej solidny guz.
Kiedyś robiono takie filmiki z muzyczką.
CRAWLING IN MY SKIN albo Ta muzyczka co zawsze była przy filmikach o kosmitach, jakiś klasyk.
Niby fajne. Ale jak widzisz do dodane to Top 10 Naruto deaths,
czy Nibiru 2012 , 2013 , 2014 15 ...16......17.......18.....19.....20....
To się k🤬a robi niefajne
CRAWLING IN MY SKIN albo Ta muzyczka co zawsze była przy filmikach o kosmitach, jakiś klasyk.
Niby fajne. Ale jak widzisz do dodane to Top 10 Naruto deaths,
czy Nibiru 2012 , 2013 , 2014 15 ...16......17.......18.....19.....20....
To się k🤬a robi niefajne
Pankracy666 napisał/a:
Co to za nutka ktoś podpowie?
Vicetone & Tony Igy - Astronomia
Matt napisał/a:
Fajny filmik prawie na harda i tak sp🤬olony tymi cz🤬chami którymi już zygam, a i jeszcze ta piosenka no ja p🤬le
Chociaż w komentarzy możesz napisać ja p🤬le
Bo w realnym pewnie nic nie p🤬lisz

aha. teraz pod kazdym tego typu filmem jakis buntownik dla piw bedzie plakac o czarnych z muzyka.
gdybys choc troche pomyslal to doszloby do ciebie ze nie ma koncowki filmu albo bohater opuscil glowe... i zadnego harda i tak nie ma. "rzygam" tak na przyszlosc
Matt napisał/a:
gdybys choc troche pomyslal to doszloby do ciebie ze nie ma koncowki filmu albo bohater opuscil glowe... i zadnego harda i tak nie ma. "rzygam" tak na przyszlosc
ElektrycznyMordulec napisał/a:
Vicetone & Tony Igy - Astronomia
Dzieki!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie