Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny filmik prawie na harda i tak sp🤬olony tymi cz🤬chami którymi już zygam, a i jeszcze ta piosenka no ja p🤬le
@up
nie nerwuj się, idioci też muszą mieć szansę na wyrażenie swoich emocji
nie nerwuj się, idioci też muszą mieć szansę na wyrażenie swoich emocji
dawaj cały film, a nie znów to gówno,
no po tobie się nie spodziewałem
no po tobie się nie spodziewałem
CoJaTamK🤬aWiem
jeszcze jeden taki filmik i sam będziesz w tej murzyńskiej trumnie...
jeszcze jeden taki filmik i sam będziesz w tej murzyńskiej trumnie...
Wielki Yeti przyszedł i energicznie rozpoczął duszenie anakondy, lecz anakonda jadła... z tym gównem.
Proponuje zamieścić zapis w regulaminie, mówiący o banowaniu za wrzutki z tym gónwem.
skonczcie juz z tymi cz🤬chami p🤬lonymi k🤬a swiat oszalal na punkcie cz🤬chow bo kamere wlaczli i nagrali ze nie sa dzikusami a nie czekaj... w sumie to sa dzikusami bo kto sie bawi na pogrzebie tylko dzikusy skacza w kolo itd
Ja tam nic do j🤬ych cz🤬chów nie mam. Ze mnie taki rasista jak z murzyna pożytek
Idealnie na koło przyjęta cała moc... to co tam się komu mogło co stać?
Matt napisał/a:
Fajny filmik prawie na harda i tak sp🤬olony tymi cz🤬chami którymi już zygam, a i jeszcze ta piosenka no ja p🤬le
Nie zesraj się przypadkiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie