Ludzie często się tutaj chwalą się tym co zrobili, więc i my próbujemy. Wraz ze znajomymi postanowiliśmy wykorzystać pogodę, pasję i na spontanie pójść na łyżwy do lasu. Zabawa była przednia, wylądowaliśmy na głównej stronie trójmiejskiego portalu, a teraz chcemy się tutaj tym podzielić!! Opinie wszelkiego rodzaju mile widziane
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to robi na sadolu ?
Jaki hejt gówno robiących
666klaki666 - Twój temat o komorze rządzi nie ma co, poczekalnia.
kuba1393 - płacz od 2011, 3 tematy, pozdro.
maxximal - 7 lat na kwejku, znaczy sie sadolu, brawo 1 suchar
camelmc - ten to w ogóle taki wkład, ze aż żaden, piwo można wypić wklejając chujową muzykę, wiesz? Alkholizm to choroba, idź na AA bo ewidentnie masz problem.
a reszta mnie pierdoli.
Ale ogólnie wkład macie zajebisty, a teraz do meritum.
sadistic.pl/regulamin.htm
niech mi ktoś napiszę że to tu nie pasuję, dostało 20 piw w poczekalni to jedyne co możecie zrobić to nasrać księdzu na klatę, nooo i pisać żałosne komentarze, pizdy
666klaki666 - Twój temat o komorze rządzi nie ma co, poczekalnia.
kuba1393 - płacz od 2011, 3 tematy, pozdro.
maxximal - 7 lat na kwejku, znaczy sie sadolu, brawo 1 suchar
camelmc - ten to w ogóle taki wkład, ze aż żaden, piwo można wypić wklejając chujową muzykę, wiesz? Alkholizm to choroba, idź na AA bo ewidentnie masz problem.
a reszta mnie pierdoli.
Ale ogólnie wkład macie zajebisty, a teraz do meritum.
sadistic.pl/regulamin.htm
niech mi ktoś napiszę że to tu nie pasuję, dostało 20 piw w poczekalni to jedyne co możecie zrobić to nasrać księdzu na klatę, nooo i pisać żałosne komentarze, pizdy
chujowy filmik, nienawidzę łyżew
Niby że tacy fajni i normalni, że pasja i wszystko super a na harda wchodzą tylko z ciekawości
fiattt napisał/a:
Czy autorowi nie pojebały się portale?
Już chuj wam w dupę z tymi płaczami, że pomyliły się komuś portale. Pewnie do gimnazjum zapierdala, ale jest taki zajebisty, bo sadola przegląda. Już od kilku lat to nie jest wyznacznik czegokolwiek, bo tematy zostały zalane mentalnością gimnazjum. Jak nie chcesz oglądać to nie oglądaj i tyle. Co ciekawe poziom intelektualny kwejka najgłośniej krzyczy, że kwejk jest dla gimbusów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów